A vrut sau nu Răzvan Ciobanu să se sinucidă? Declaraţia designerului care schimbă tot

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
10/05/2019, 09:01
A vrut sau nu Răzvan Ciobanu să se sinucidă? Declaraţia designerului care schimbă tot
Apropiații lui Răzvan Ciobanu suspectează că fostul designer s-ar fi sinucis. Sursa foto: stirescu.ro

Continuă ipotezele șocante în cazul morții fostului creator de modă Răzvan Ciobanu. La scurt timp după tragicul accident în care acesta și-a pierdut viața, apropiații au lansat o serie de teorii, încercând să explice motivele care au dus la acest deznodământ tragic. S-a vehiculat inclusiv varianta sinuciderii și, chiar dacă autoritățile au refuzat să ia în calcul un astfel de scenariu, pe zi ce trece ies la iveală noi detalii din viața intimă a regretatului designer, care sporesc suspiciunea că acesta ar fi vrut să încheie socotelile cu viața.

Noi dezvăluiri cutremurătoare în cazul lui Răzvan Ciobanu

S-au scurs deja nouă zile de la cumplitul accident în urma căruia Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața, iar apropiații încă nu se pot împăca cu ideea că designerul nu mai este printre noi. Mai mult decât atât, aceștia susțin că fostul creator de modă trecea prin momente delicate, acuzând stări de depresie  care nu păreau să se amelioreze.

Problemele cu drogurile, datoriile care păreau să nu-i dea pace, viața sa amoroasă destul de tumultoasă, cumulată cu orientarea sexuală care i-a atras numeroase critici – toate aceste lucruri, puse cap la cap ar putea face ca scenariul sinuciderii să nu mai pară chiar atât de fantezist.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața, într-un grav accident de circulație. Sursa foto:evz.ro
Creatorul de modă Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața, într-un grav accident de circulație. Sursa foto:evz.ro

Ce spunea Răzvan Ciobanu despre sinucidere

Surprinzător sau nu, Răzvan Ciobanu a vorbit la un moment dat despre subiectul sinuciderii. Fire directă și asumată, fostul designer nu s-a sfiit să abordeze cât se poate de deschis orice temă. Referitor la sinucidere, acesta spunea că cine își dorește cu adevărat să comită un astfel de gest, îl comite pur și simplu, fără a mai pomeni despre asta.

Râdem şi apoi murim. Cum e să te duci la televizor, să spui că eşti deprimat şi că ai vrea să te sinucizi? Oamenii care vor să facă ceva, nu ameninţă. Ăia care „vor” să se sinucidă, nu se sinucid“ , declarase Răzvan Ciobanu, în urmă cu ceva timp.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×