Părinții lui Răzvan Ciobanu, mesaj răvășitor! Ce au scris pe internet: „Copil iubit”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
11/05/2019, 08:36
Părinții lui Răzvan Ciobanu, mesaj răvășitor! Ce au scris pe internet: „Copil iubit” GALERIE FOTO
Răzvan Ciobanu Sursa Foto: Hepta

După decesul creatorului de modă, detalii terifiante au început să apară în spațiul public. Mulți care s-au considerat prieteni cu acesta au povestit diverse întâmplări neștiute și rușinoase, iar părinții designerului sunt nevoiți să ia la cunoștință evenimentele care, spun aceștia, „Îi terfelesc numele” unicului lor copil.

Mesajul dureros al părinților lui Răzvan Ciobanu

Părinții lui Răzvan Ciobanu au reușit să-și țină durerea departe de ochii presei în această perioadă, însă oamenii care continuă să apară cu povești care îi pătează imaginea fiului lor nu i-au putut lăsa să tacă. În urmă cu puțin timp, aceștia au lăsat un mesaj cutremurător pentru regretatul designer. „O sa fii în inima şi gândurile noastre veşnic. Drum bun, copil iubit. Poate te vor lăsa să te odihneşti în pace. Dumnezeu să te ierte şi să-i ierte şi pe cei care îţi terfelesc numele”, au transmis părinţii lui Răzvan Ciobanu pe o rețea de socializare.

Semn că nu sunt deloc împăcați cu circumstanțele vagi în care creatorul de modă s-a stins, părinții lui Răzva Ciobanu au pornit o anchetă pe cont propriu pentru a încerca să deșlușească decesul brusc. Numeroase ipoteze au roit în jurul morții designerului, mai ales cea a sinuciderii, însă cei apropiați vedeti sunt convinli că acesta n-ar fi recus la un astfel de gest.

Mesajul răvășitor al părinților lui Răzvan Ciobanu
Răzvan Ciobanu
Sursa Foto: Facebook.ro

„Am aceste regrete enorme”

„Problema este că în ultimul timp, și de-asta am aceste regrete enorme, intrase în niște anturaje cu anumiți oameni pe care eu nu-i cunosc. La înmormântare, în puținele perioade în care reușeam să mă adun și să fiu coerentă, îi întrebam pe toți dacă îi cunosc pe acești oameni noi intrați în viața lui.

N-a știut nimeni să-mi spună nimic, dar mi-am făcut o promisiune mie însămi că o să merg pe toate direcțiile pe care le cunosc și o să încerc să aflu absolut tot”, a susținut Laura Vicol.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×