Ce avea Răzvan Ciobanu în portofel, atunci când a fost găsit de autorităţi! Ce au găsit poliţiştii

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/05/2019, 13:13
Ce avea Răzvan Ciobanu în portofel, atunci când a fost găsit de autorităţi! Ce au găsit poliţiştii
Răzvan Ciobanu avea câțiva bani în portofel. Sursa foto: Instagram Răzvan Ciobanu

Una dintre teoriile despre moartea lui Răzvan Ciobanu a fost că ar fi fost prăduit și omorât de cineva în noaptea fatidică în care a fost găsit mort lângă mașina pe care o conducea, în comuna Săcele. Avocata Laura Vicol, prietenă a designerului, a mărturisit ce au găsit polițiștii în portofelul găsit la fața locului.

Laura Vicol spune că anchetatorii au strâns probe importante în cazul morții lui Răzvan Ciobanu

Vicol spune că anchetatorii au strâns deja mai multe probe care pun într-o altă lumină moartea lui Ciobanu. După ce a spus că nu există un raport toxicologic oficial, căci rezultatele analizelor nu au fost încă publicate, acum Vicol aruncă o nouă informație în spațiul public și vorbește despre ce au găsit, de fapt, polițiștii în portofelul creatorului decedat.

Avocata Alinei Bica mărturisește că Răzvan avea suficienți bani la el. Laura susține că nu avea mulți bani în portmoneu, dar nici puțini. Aceasta a spus că deși și-a închis atelierul, el semna în continuare contracte de muncă, pentru că era căutat în continuare de către mai multe vedete, mai ales că era prieten cu fostele concurente de la Bravo, ai stil.

Laura Vicol era prietenă cu designerul. Sursa foto: Instagram Laura Vicol

Misterul raportului toxicologic

În momentul în care am declarat şi declar, în continuare, că în acest moment nu se ştie absolut nimic despre rezultatele raportului toxicologic, chiar nu vorbesc prostii. Din anchetă şi din dosarul instrumentat de către procuror, nu s-a comunicat nicio informaţie.

Cei de acolo, nici măcar pe surse, nu au dat nicio informaţie din dosar. Ce am văzut eu astăzi, în dosar, este… nu pot să spun sută la sută diferit. Dar, în mare parte, diferit de tot ceea ce s-a auzit la televizor, până în acest moment„, a spus prietena designerului, scrie cancan.ro.

Aseară, Dan Capatos a difuzat câteva imagini cu Răzvan Ciobanu de la petrecerea de la Festivalul Sunwaves. Designerul apărea destul de liniștit în imagini și nu dădea semne de îngrijorare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×