Laura Vicol, mesaj răvăşitor după moartea lui Răzvan Ciobanu: „Voi muri cu mustrările de conștiință”

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
06/05/2019, 13:45
Laura Vicol, mesaj răvăşitor după moartea lui Răzvan Ciobanu: „Voi muri cu mustrările de conștiință” GALERIE FOTO
Laura Vicol regretă că nu s-a văzut mai des cu Răzvan. Sursa foto: Instagram Laura Vicol

Laura Vicol are mustrări de conștiință după moartea lui Răzvan Ciobanu. Avocata Alinei Bica a vorbit despre decesul prietenului ei, pe care l-a sfătuit de multe ori când avea probleme în instanță, gâtuită de emoții, cu foarte mari regrete. Aceasta avea o relație de prietenie solidă cu creatorul de modă, doar că în ultima vreme nu s-au prea văzut.

Laura Vicol regretă că nu i-a fost alături lui Răzvan

Exact asta își reproșează acum Laura Vicol, faptul că nu și-a făcut timp să se vadă cu el, iar el insista de mai mult timp să iasă în oraș împreună, la o cafea. Avocata a spus că moartea lui Ciobanu a marcat-o profund, că a avut câteva zile cumplite și s-a adunat cu greu să scrie un mesaj în memoria designer-ului.

Laura a mai scris în postarea ei emoționantă că va face tot ce îi stă în putință să afle adevărul despre moartea lui Răzvan, ba chiar că a jurat asta când se afla la căpătâiul artistului. La final, le dă un sfat tuturor șoferilor și anume să poarte mereu centura de siguranță când se află la volan pentru a-și proteja viețile.

Răzvan era ca un frate pentru Raluca Bădulescu. Sursa foto: Instagram Răzvan Ciobanu

Moartea lui Răzvan Ciobanu a tulburat-o pe avocata Alinei Bica. Ce mesaj a postat

„Am avut niște zile cumplite, e mare durerea, probabil voi muri cu mustrările de conștiința pe care le am, îmi reproșa în ultima vreme că nu am timp de el și poate de aceea n-am văzut, n-am simțit, n-am oprit lucruri..dar i-am jurat la căpătai că o să-mi fac tot timpul din lume să încerc să aflu ce s-a întâmplat..


Nu vreau să mai amărăsc pe toată lumea, asta e o altă cruce pe care va trebui să o port. O să va țin la curent cu tot ce se întâmplă. În altă ordine de idei, va mulțumesc tuturor că existați, faceți-va timp pentru prieteni, trăiți frumos și niciodată nu va urcați în mașină fără centură de siguranță pusă. Vă iubesc”, 
a scris Laura Vicol în mediul online.

Astăzi se împlinește o săptămână de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă s-a stins din viață într-un cumplit accident de mașină în comuna Săcele din județul Constanța.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×