Ce i-a dat Răzvan Ciobanu Anei Morodan înainte să moară: “O să le prețuiesc toată viața”

Alexandra Chivu    Catalin Nae   
în Stiri mondene
05/05/2019, 18:51
Ce i-a dat Răzvan Ciobanu Anei Morodan înainte să moară: “O să le prețuiesc toată viața” GALERIE FOTO
Ce i-a dat Răzvan Ciobanu Anei Morodan înainte să moară Sursă foto: facebook.com

Trecerea în neființă a creatorului de modă Răzvan Ciobanu a adus multă durere în sufletele celor dragi. În pofida faptului că designerul avea momente de depresie în care nu răspundea la telefon oamenilor dragi, a reușit să-și țină prietenii aproape.

Ce i-a dat Răzvan Ciobanu Anei Morodan înainte să moară

Unul dintre cei care au stat la povești și nu numai cu redutabilul creator de modă a fost Ana Morodan. Vedeta a publicat pe pagina sa de Instagram o imagine, alături de un text în care dezvăluie ce cadou a primit de la el înainte să moară, dar și cât de mult va prețui acel dar. „Acum ceva timp am cunoscut un om, un Om pe care il stiam demult. Poate mai demult decat din viata asta…Este unul dintre cele mai mari daruri ale vietii sa vezi clar si limpede sufletul cuiva…O sa pretuiesc bratarile astea pentru totdeauna. Si o sa respect dorinta ta de a avea discretie”, a scris Ana Morodan, afectată de decesul lui Răzvan Ciobanu.

Decesul designerului a surprins multă lume, căci sfârșitul său a fost la fel de controversat precum i-a fost și viața, așa că de luni, ziua fatidică pentru Răzvan, și până acum, au tot apărut ipoteze, discuții și scenarii. Ultima discuție care s-a păstrat în lumina reflectoarelor a fost legată de traseul făcut de vedetă. România TV a refăcut drumul făcut de creator, tocmai pentru a ajunge mai aproape de răspunsurile căutate în presă și televiziune.

Ce i-a dat Răzvan Ciobanu Anei Morodan înainte să moară: “O să le prețuiesc toată viața”
Ana Morodan a primit în dar un set de brățări de la Răzvan Ciobanu
Sursă foto: Instagram.com

Traseul din seara de Paști, cea în care vedeta și-a găsit sfârșitul, a fost refăcut

Mergând pe urmele lăsate de mașina condusă de vedete, traseul fiind refăcut cu drona, s-au descoperit detalii surprinzătoare. Prima remarcă este că unghiul de atac este mare, de 30 de grade, astfel că mașina de teren a vedetei a reușit cu greu să intre pe câmp. De asemenea, uluitor este că foarte aproape de urmele de roți ale automobilului lui Răzvan se mai află altele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×