Grav accident la Asia Express! Ana Morodan a trecut cu mașina peste un alt concurent

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
26/03/2019, 09:41
Grav accident la Asia Express! Ana Morodan a trecut cu mașina peste un alt concurent GALERIE FOTO
Accidentare grava la Asia Express in urma careia Oase a fost scos pe tusa

Fanii emisiunii Asia Express au rămas şocaţi la ediţia de duminică seara, când au fost martorii unei accidentări groaynice! Telespectatorii au văyut cum o maşină a trecut peste piciorul lui Oase! Concurentul s-a ales cu un picior în ghips, după ce a fost călcat cu maşina de Ana Morodan. Contesa digitală a regretat enorm incidentul respectiv, însă, într-un final, ea şi Adrian Teleșpan au câștigat mult răvnita imunitate.

Accidentarea de Asia Express l-a scos pe bară pe Oase

Cei doi au mai primit o şansă, deşi aveau bagajele făcute pentru a se întoarce în ţară. Din cauza retragerii lui Jojo şi a lui Paul Ipate, care nu a mai suportat durerile îngrozitoare de spate, Ana Morodan şi Adrian Teleșpan au mai primit o şansă.

Contesa a ajuns să regrete decizia de a rămâne în India încă din primele momente pentru că, în cursa pentru imunitate, l-a accidentat grav pe Oase. Morodan a lovit cu tuk tuk-ul maşinuţa condusă de CRBL, iar Oase, care era în spatele vehiculului s-a dezechilibrat şi a căzut. Astfel, Oase s-a ales cu dureri îngrozitoare în urma acestui moment, cu piciorul în gips şi a abandonat cursa.

CRBL credea că va pleca acasă, după accidentarea colegului său

„Mă gândeam întruna că puteam să fiu în România. Mă gândeam că e o decizie proastă că am ales să rămân, că uite ce am făcut! Preferam să fiu eu în locul lui. Sau Copoţ, a regretat Ana Morodan.

„Când am încercat să îndrept piciorul stâng, m-a tăiat o durere îngrozitoare! După aia mi-am dat seama că sunt lovit şi la cap! Sigur îi pare rău Anei şi nu are nici o vină. Putea fi oricine în locul meu şi putea fi oricine în locul ei!’, a spus Oase.

Oase a fost transeferat pe banca de rezervă, însă lupta pentru amuletă a continuat şi locul său a fost temporat ocupat de Andrei Ştefănescu, co-prezentator al show-ului în acest sezon, alături de Liviu Vârciu.

„Drumul meu spre casă începea să se întrevadă!”, a concluzionat CRBL, convins că echipa sa va fi descalificată. Din fericire, CRBL a continuat lupta pentru amuletă, împreună cu Andrei, însă, după o probă infernală, Ana Morodan și Adrian Teleșpan au câștigat imunitatea salvatoare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×