Noi imagini cu Răzvan Ciobanu de la mare! Cum a fost surprins de camere și cu cine era

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/05/2019, 11:07
Noi imagini cu Răzvan Ciobanu de la mare! Cum a fost surprins de camere și cu cine era GALERIE FOTO
Răzvan Ciobanu a petrecut la Sunwaves înainte să facă accidentul mortal. Sursa foto: Captură Antena 1

Au apărut imagini noi cu Răzvan Ciobanu de la mare, din timpul festivalului Sunwaves. Dan Capatos a prezentat fotografii cu designerul în emisiunea pe care o prezintă la Antena 1, Xtra Night Show. În respectivele imagini se poate vedea foarte clar cu cine era Răzvan Ciobanu la mare, care este persoana cu care s-a distrat în ultimele clipe de viață.

Noi imagini cu Răzvan Ciobanu de la Sunwaves: Iritat de festival, nu se purta, totuși, ciudat

Dan Capatos a prezentat imaginile în care Răzvan Ciobanu apare într-un cort din cadrul festivalului Sunwaves de la mare. Îl acompaniază controversatul Iulian Cercel, zis și Iulică Cercel, omul despre care se crede că știe toate secretele lui Răzvan și care, din anumite motive, ar ascunde anumite lucruri legate de moartea sa.

Din imagini se poate observa cum Răzvan nu era foarte încântat de petrecerea de la mare și se concentra exclusiv la țigara pe care o avea în mână. Cu toate că nu se încadra perfect în peisajul de festival de la Sunwaves, Ciobanu părea foarte liniștit și nu avea un comportament care să trezească vreun semn de întrebare.

În imagini se vede cum Ciobanu trage dintr-o țigară. Sursa foto: Captură Antena 1

Laura Vicol a declarat că Răzvan avea bani asupra lui și nu s-a drogat

Laura Vicol a declarat în emisiunea de aseară a lui Capatos că Răzvan nu se drogase și avea ceva bani asupra lui. Deși cei de la INML au prezentat informații că în sângele creatorului de modă s-au găsit urme de droguri, avocata Vicol susține că nu există un raport toxicologic oficial, ceea ce o nedumerește.

Răzvan Ciobanu a murit pe 29 aprilie 2019 într-un accident de mașină produs în comuna Săcele din județul Constanța. Inițial, s-a crezut că acesta a vrut să se sinucidă, apoi prietenii și o parte din presa de la noi au susținut că sunt indicii tot mai temeinice că vedeta a fost omorâtă. Ba chiar au apărut martori care au declarat că ar fi fost urmărit de alte două mașini.

Ancheta despre moartea lui Răzvan Ciobanu este departe de a se încheia, iar deocamdată tot ce se știe oficial este că a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza drogurilor.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×