O persoană apropiată lui Răzvan Ciobanu, dezvăluiri răvăşitoare: “Spunea că nu are ce să mănânce”

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/05/2019, 10:16
O persoană apropiată lui Răzvan Ciobanu, dezvăluiri răvăşitoare: “Spunea că nu are ce să mănânce” GALERIE FOTO
Răzvan Ciobanu a avut zile de chin înainte să moară. Sursa foto: Kanal D

Menajera lui Răzvan Ciobanu a vorbit despre ultimele clipe din viața creatorului de modă. A declarat că acesta trecea printr-o situație complicată din punct de vedere financiar și că ea nu a mai mers la curățenie pentru că designerul nu își mai permitea să o plătească. Femeia a spus inclusiv că Ciobanu nu mai avea nici ce să mănânce.

Răzvan Ciobanu nu avea ce să mănânce

Menajera lui Răzvan Ciobanu și-a deschis sufletul la Antena Stars și a vorbit, cu lux de amănunte, despre ultimele momente, dificile, din viața fostei vedete Kanal D. Aceasta a fost înlocuită de sora ei să îi facă curățenie în casă, cu care de obicei creatorul de modă stătea la povești. Femeia a povestit că Răzvan avea mari probleme cu banii.

Femeia a declarat că sora ei îi luase un pachet de țigări, ultima oară când s-au văzut, și că nu se aștepta să îl vadă în acea stare. Ciobanu i-a spus că nu avea ce să mănânce și îi era rușine de situația prin care trecea. Sora menajerei a fost cea care l-ar fi ajutat cu mâncare în ultima perioadă, pentru că Răzvan nu avea niciun leu în buzunare.

Ciobanu era extrem de iubit în lumea mondenă. A creat rochii pentru
mai multe vedete, printre care și Monica Bârlădeanu. Sursa foto: Hepta.ro

Menajera povestește că Răzvan era extrem de supărat din cauza lipsei banilor

„Mai discutam cu el, nu eram supăraţi. Erau momente când chiar nu avea (n.r. bani) şi ni se făcea milă de el. Sora mea s-a dus o dată, l-a găsit foarte supărat, ea îşi permite să fumeze o ţigară cu el. Îi spunea: sunt supărat, nu am ce să mănânc! S-a dus sora mea, i-a luat de mâncare, i-a luat un pachet de ţigări”, a declarat menajera pentru Antena Stars, scrie spynews.ro.

Răzvan Ciobanu a încetat din viață pe 29 aprilie 2019, în a doua zi de Paște. Creatorul de modă a murit într-un accident de mașină în timp ce se întorcea de la Festivalul Sunwaves. Designerul, fost jurat în emisiunea ”Bravo, ai stil” de la Kanal D ar fi consumat droguri înainte de accident.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×