Simona Gherghe și-a creștinat fiul în weekend. Băiețelul prezentatoarei TV are 8 luni. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/01/2020, 14:06
Simona Gherghe și-a creștinat fiul în weekend. Băiețelul prezentatoarei TV are 8 luni. FOTO GALERIE FOTO
Simona Gherghe și-a botezat cel de-al doilea copil, Vlad Ioan, în weekend. Sursa foto: Facebook.com

Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan Săndulescu, au avut parte de emoții intense sâmbătă, 18 ianuarie, când și-au botezat cel de-al doilea copil. Fosta prezentatoare de la „Acces Direct” i-a arătat pentru prima dată fața micuțului Vlad Ioan în vârstă de 8 luni.

Fiul Simonei Gherghe, Vlad Ioan, a fost botezat zilele trecute

Vedeta Antenei 1 purtat o rochie superbă la botezul celui de-al doilea copil.

simona gherghe
Așa s-a îmbrăcat vedeta la botez. Sursa foto: libertatea.ro

Simona Gherghe a devenit mamă pentru a doua oară la vârsta de 41 de ani. Micuțul Vlad Ioan a venit pe lume pe 9 mai 2019, iar zilele trecute a fost botezat. Celebra sa mamă și soțul ei, Răzvan Săndulescu, au petrecut în weekend, evenimentul fiind unul restrâns. VEZI FOTO

Fosta prezentatoare de la „Acces Direct” l-a creștinat pe micuț la 8 luni, iar nașii băiețelului sunt prietenul și partenerul de afaceri ai lui Răzvan. Invitații au fost pe măsură, iar atmosfera a fost întreținută chiar de Mirela Vaida, actuala prezentatoare a emisiunii de la Antena 1.

„El este VLAD THE ONE! Puiul nostru tocmai a fost creștinat!”, a scris Simona Gherghe pe pagina de Facebook. Totodată, fosta prezentatoare TV le-a arătat fanilor pentru prima dată chipul micuțului Vlad Ioan care are niște ochii albaștri superbi.

Simona Gherghe, despre venirea pe lume a celui de-al doilea copil

Simona Gherghe are doi copii: Ana Giorgia și Vlad Ioan. Vestea venirii pe lume a celui de-al doilea copil a fost dată chiar de fosta prezentatoare TV pe una dintre rețelele de socializare. Simona a mărturisit la vremea respectivă că băiețelul este puternic, în ciuda faptului că la naștere a cântărit 2,370 kilograme.

„Chiar dacă e micuţ, băieţelul nostru e puternic! Am aşteptat momentul acesta vreme de nouă luni şi nu există bucurie mai mare. Ana şi Vlad sunt minunile noastre şi suntem foarte fericiţi“, a declarat Simona Gherghe.

Fosta prezentatoare TV a publicat la scurt timp după naștere o imagine cu micuțul Vlad Ioan și cu soțul. Simona a mărturisit că nu-și găsește cuvintele pentru a descrie venirea pe lume a celui de-al doilea copil spunând că și-a ales o zi foarte importantă, 9 mai, ziua Europei.

De asemenea, vedeta a mai adăugat că micuțul a știut să-și facă intrarea venind pe lume țipând din toate puterile. Simona Gherghe a ținut să completeze că de acum înainte familia sa va fi întregită.

„Tot îmi caut cuvintele potrivite, care să descrie întâlnirea cu ține. Magie? Minune? Parcă-i prea puțin… Dragul nostru Vlad Ioan, ți-ai ales o zi frumoasă, 9 mai, ziua Europei, de-acum și a ta.

Ai țipat hotărât și ai luat prima notă de 10 din viață ta! Mami, tăți și Ana te iubesc și îți mulțumesc pentru faptul că ai venit să ne-ntregesti! Asta e fericirea”, a scris fosta prezentatoare pe contul de Facebook.

  • 2 copii are fosta prezentatoare de la „Acces Direct”, Simona Gherghe: Ana Giorgia și Vlad Ioan
  • 4 iulie, ziua în care Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu s-au căsătorit religios
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×