Simona Gherghe, probleme cu fetița, la grădiniță: “Prietenele mi-au spus să fiu tare să rezist”

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
12/09/2019, 20:51
Simona Gherghe, probleme cu fetița, la grădiniță: “Prietenele mi-au spus să fiu tare să rezist” GALERIE FOTO
Fiica Simonei Gherghe a leșinat de plâns la grădiniță. Sursa foto: b1.ro

Simona Gherghe a trecut prin momente grele, după ce fiica sa a leșinat de plâns, în a doua zi de grădiniță. Dacă prima zi a trect cu bine, ei bine, a doua a fost una plină de peripeții. Vedeta de televiziune era acasă, cu mezinul Vlad, când a primit un telefon care a tulburat-o.

Fiica Simonei Gherghe a leșinat de plâns la grădiniță

Educatoarea Anei a sunat să anunțe că fetița plâge puternic și nu o poate împăca deloc. Simona Gherghe a apelat-o video pe educatoare și a încercat să o liniștească pe cea mică, însă fără prea mare succes. Așa că s-a îmbrăcat rapid și a pornit spre grădiniță.

Fix atunci a scris textul respectiv, în timp ce aștepta în fața grădiniței. Aștepta să vadă dacă Ana se iniștește sau dacă chiar trebuie să se ducă și s-o ia acasă. Toate prietenele au avertizat-o asupra acestui aspect, însă i-au dat un sfat care a pus-o pe gânduri pe frumoasa prezentatoare de televiziune.

Fiica Simonei Gherghe a leșinat de plâns la grădiniță
Fiica Simonei Gherghe a leșinat de plâns la grădiniță. Sursa foto: ciao.ro

”Nu vreţi să ştiţi ce în sufletul meu”

„Ana mea este în a doua zi de grădiniţă, l-am lăsat pe Vlad acasă, şi sunt în faţa grădiniţei, pentru că avem următoarea situaţie: a cam plâns astăzi. Diana, educatoarea, a cam reuşit acum să o liniştească, ceva mai devreme plângea foartea tare. Am sunat-o video şi i-am spus că o să vină mama să o ia, a reuşit să se liniştească, acum sunt în expectativă, să vedem dacă intru să o iau sau dacă aştept şi o să fie ok.

Nu vreţi să ştiţi ce în sufletul meu. Toate prietenele care au trecut prin asta mi-au spus să fiu tare, să rezist, pentru că aşa este în primele zile. Ieri a fost super bine, n-a plâns deloc, a stat până la ora 1, de la 9 şi jumătate”, a scris pe o rețea de socializare Simona Gherghe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×