Simona Gherghe a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu mai prezintă “Acces Direct”: “M-a consumat foarte tare”

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/09/2019, 14:05
Simona Gherghe a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu mai prezintă “Acces Direct”: “M-a consumat foarte tare” GALERIE FOTO
De ce nu mai prezintă Simona Gherghe “Acces Direct”

Simona Gherghe a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu mai prezintă “Acces Direct”, dar a vorbit și despre perioada când era însărcinată cu cel de-al doilea copil, dar și despre bucuria de a petrece timp alăturide mezinul familiei, Vlad Ioan.

Simona Gherghe a spus de ce nu mai prezintă “Acces Direct”

Vedeta de televiziune spune despre perioada sarcinii că a fost ca un montagne russe. ”Mult greu, la început, apoi mai ușor, din ce în ce mai ușor, dar atât de frumos… Vlad are, acum 4 luni, e un băiețel liniștit și foarte zâmbăreț! Și are grijă să n-o deranjeze pe mami noaptea”, a declarat Simona Gherghe într-un interviu acordat revistei viva.ro.

Despre renunțarea la emisiunea ”Acces Direct” Simona Ghrghe a spus că a prezentat timp de 9 ani și a obosit. ”După aproape 9 ani, trebuie să schimb ceva în plan profesional. Cumva, lucrurile astea se întâmplă ciclic. Când am preluat emisiunea, în 2010, eram după aproape 9 ani de știri. Acum, am simțit că am obosit. Nu e un format comod. Emoțional, m-a consumat foarte tare. Și am decis să mă retrag, ca să las loc pentru ceva mai bun în viața mea”.

De ce nu mai prezintă Simona Gherghe “Acces Direct”
De ce nu mai prezintă Simona Gherghe “Acces Direct”

Simona Gherghe, prima apariție publică pe scena Festivalului Mamaia

Vedeta de televiziune a recunoscut că a avut multe propuneri de la alte televiziuni, dar le-a declinat pe rând, pe toate, deoarece se simte bine la Antena 1, unde lucrează de aproape 18 ani și nici nu ar renunța.

”În ultimii ani, am tot avut oferte, dar le-am declinat. Nu sunt genul de om care să se tot mute dintr-o parte în alta. Eu mă simt bine la Antena 1. Sunt aici de aproape 18 ani și, dacă aveam vreun motiv să plec, plecam. Faptul că încă sunt aici arată că mă simt bine cu ceea ce am”.

Pe Simona Gherghe o vm vedea din nou, în direct, pe scena festivaului Mamaia, unde va fi gazdă, alături de Da Negru. Spune că nu are emoții, deși se va aflaăentru prima dată în această postură, deoarece iubește publicul și adrenalina directului. Festivalului Naţional de Muzică Uşoară/Pop Mamaia 2019 va avea loc în perioada 5 – 8 septembrie 2019.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×