Simona Gherghe, mesaj emoționant de ziua micuțului ei: „Dragul meu bebeluș, trăim vremuri care ne apasă”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
14/05/2020, 12:35
Simona Gherghe, mesaj emoționant de ziua micuțului ei: „Dragul meu bebeluș, trăim vremuri care ne apasă”
Băiețelul Simonei Gherghe a împlinit primul an de viață, iar fericita mămică i-a transmis un mesaj emoționant. Sursa foto: Facebook

În plină pandemie de coronavirus, Simona Gherghe a trebuit să își ia rămas bun de la una dintre cele mai dragi persoane din viața ei. Este vorba despre bunica Ioana, care a părăsit această lume chiar pe 1 mai, în prima zi a lunii luminate, după cum a anunțat fosta prezentatoare Tv pe rețelele de socializare, precizând, totodată, că la înmormântare au participat doar opt persoane, în conformitate cu măsurile impuse de autorități. La scurt timp după această veste tristă, frumoasa blondină a avut un motiv întemeiat să zâmbească din nou, pentru că Vlăduț, băiețelul său, a împlinit primul an de viață.

Simona Gherghe, mesaj emoționant de ziua micuțului său

Chiar dacă nu i-a putut organiza petrecerea pe care și-o propusese inițial, fosta vedetă a Antenei 1 i-a fost alături în fiecare clipă și a avut grijă ca micuțul să se bucure de o zi de naștere ca în povești. În plus, a ținut să-i transmită toată dragostea ei printr-un mesaj emoționant, încercând în același timp să-i povestească despre vremurile tulburi pe care le trăim cu toții.

Dragă Vlad, când a trecut anul ăsta? Un an plin, greu, frumos. De fapt, cu de toate. Ca viața. Dragul meu bebeluș, te-ai făcut mare așa de repede… cât am clipit de 12 ori. E o aniversare cum nu mi-aș fi imaginat. În “tatatina”, cum spune sora ta, Ana. Fără familia lărgită și fără prieteni. Dar tu să știi că ești tare iubit!

Și îți promite mama o petrecere mare, mare, când om scăpa de pandemia asta. Uite, Vlad, lumea, îți voi spune atunci. Căci, puiule, lumea nu e doar casa noastră. Lumea nu e doar curtea în care ieșim în fiecare zi. Lumea e frumoasă! Și mami și tati or să ți-o arate într-o bună zi…

Plănuiam să mergem, de Paște, la munte, la Bran. Ar fi fost prima ta vacanță. La fel cum plănuiam să mergem cu toții pe o insulă frumoasă, în Grecia, la vară. Și într-un loc minunat, la schi, în vacanța de iarnă.

Dar, Vlăducule, nici Branul, nici Insula insula aia frumoasă, nici Alpii nu pleacă nicăieri. Vor fi acolo și peste un an sau doi. Vezi tu, puiule, trăim vremuri pe care nici nu le-am fi bănuit. Vremuri care ne apasă și care ne fac să trăim cu teamă. Iar noi fix asta nu vrem. Să simțiți voi teama noastră.

Nu știe mama cât va dura toată teama asta, dar, într-un colț al sufletului meu, știu, simt că o să fie bine. Pentru tine, pentru Ana, pentru toți prietenii voștri. Pentru ca voi să puteți să cunoașteți lumea asta bună și frumoasă.

Ca să ne putem bucura de o plimbare în parc, fără măști și mănuși, de o îmbrățișare, de o baie-n mare sau de-o drumeție în munți. Lumea asta de dincolo de casă. Lumea asta mare și frumoasă… La mulți ani, copil solar, cu ochii ca cerul! Să fii fericit! ❤️❤️❤️ #vladioan #VIS”, a scris Simona Gherghe pe contul său de Facebook.

Simona Gherghe își dorește să revină în televiziune

În vara anului trecut, spunea adio proiectului său de suflet, Acces Direct pentru a se dedica întru totul familiei și celor doi copii. Chiar dacă nu regretă decizia luată, fosta prezentatoare TV recunoaște că dorul de micul ecran a început să-și spună cuvântul atât de tare încât ia foarte serios în calcul o posibilă revenire.

Va trebui, însă, să mai aștepte, pentru că toate planurile i-au fost date peste cap de răspândirea agresivă a noului tip de coronavirus. Autoizolată la domiciliu, fosta prezentatoare a Observatorului Antenei 1 a vorbit deschis despre planurile sale de viitor, dar și despre schimbările pe care le-ar putea suferi televiziunea în această perioadă.

Sper să fie bine și să mai existe bugete pentru producții tv. Sunt mulți oameni care și-au pierdut pâinea și care stau cu grija lunilor ce vor urma. Dar am speranța că, ușor, ușor, lucrurile vor reveni la normal, căci românii iubesc să se uite la televizor.

Mi-e dor de televiziune, de adrenalina live-ului, de interacțiunea cu telespectatorii.Când se va termina pandemia asta, am de gând să mă întorc la profesia mea, într-un format pe care îl voi alege cu grijă.

Până atunci, mă ocup de platformele mele de social media, Facebook și Instagram, unde am început o serie de interviuri cu oameni celebri, dar și cu specialiști în diverse domenii”, a dezvăluit Simona Gherghe într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×