Simona Gherghe, în doliu. A murit bunica prezentatoarei: „Cu măști pe față, fără să ne putem îmbrățișa”

Dan Suta   
în Stiri mondene
03/05/2020, 15:06
Simona Gherghe, în doliu. A murit bunica prezentatoarei: „Cu măști pe față, fără să ne putem îmbrățișa”
Simona Gherghe a pierdut-o pe bunica ei, mamaia Ioana. Sursa foto: captură Antena 1

Simona Gherghe trece prin momente extrem de cumplite. Prezentatoarea de televiziune și-a condus bunica pe ultimul drum.

Simona Gherghe a pierdut-o pe bunica ei

Vedeta Antenei 1 a scris un mesaj de-a dreptul emoționant pe internet despre femeia care a vegheat-o de mică, mamaia Ioana.

Îndrăgita realizatoare de emisiuni de la Antena 1 nu a putut să o îmbrățișeze pe bunica ei, căci în ultima vreme au stat separate, date fiind condițiile stării de urgență din România.

A plecat la cele sfinte pe 1 Mai, iar marea dorință a bătrânei era ca la pomana ei toată lumea să mănânce pizza, aceasta fiind și mâncarea preferată a femeii.

„N-am fost decât opt inși, c-așa-i în stare de urgență…”

Chiar dacă nu se poate face o pomană și o înmormântare la care să participe mai mult de 8 persoane, Simona a avut grijă ca pizza preferată a bunicii sale să ajungă la toți cei care i-au fost aproape în ultimele luni de chin.

„Și ai plecat, mamaie… În prima zi de mai, în luna luminată. În ultimii ani, pe toți cei care treceau să te vadă, îi întrebai dacă vor veni la înmormântarea ta. N-am fost decât opt inși, c-așa-i în stare de urgență… Cu măști pe față, fără să ne putem îmbrățișa, măcar”, este o parte a mesajului cutremurător postat de Simona Gherghe.

„Ți-ai fi dorit o pomană cu pizza, mâncarea ta preferată. N-a fost să fie nici asta, dar o să am grijă să mănânce multă lume pizza. De trei zile și trei nopți, mi-am retrăit toată copilăria, scene întregi din vacanțele de la țară, raiul pe pământ, pe care le credeam uitate. Cumva, toată viața mi-am imaginat că, atâta vreme cât avem bunici pe pământ, rămânem copii. De trei zile, mamaie, m-am făcut mare”, a mai scris vedeta pe Instagram.

„Las fotografiile astea aici, ca să rămână. Sunt făcute la ultima noastră întâlnire, în noiembrie, când ți-am adus-o și pe Ana. De atunci, nu ne-am mai întâlnit decât de whatsapp. Așa îl vedeai și pe Vlad, Ionuț, cum îi ziceai tu, căci îți poartă numele. Drum lin, mamaie Ioana! Să-l pupi și pe tataie când vă întâlniți, acolo sus! Sunteți amândoi în inimile noastre!”, a completat fosta moderatoare de la Acces direct năpădită de emoții.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×