Simona Gherghe a făcut anunțul mult așteptat! Este gata să revină pe micul ecran: „Mi-e dor de adrenalina live-ului și de interacțiunea cu telespectatorii”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
15/04/2020, 18:50
Simona Gherghe a făcut anunțul mult așteptat! Este gata să revină pe micul ecran: „Mi-e dor de adrenalina live-ului și de interacțiunea cu telespectatorii”
Izolată la domiciliu împreună cu familia, Simona Gherghe duce dorul televiziunii. Sursa foto: click.ro

În vara anului trecut, Simona Gherghe avea să spună adio proiectului său de suflet, Acces Direct pentru a se dedica întru totul celor doi copii ai săi. Chiar dacă nu regretă decizia luată, fosta prezentatoare TV recunoaște că dorul de micul ecran a început să-și spună cuvântul. Atât de tare încât frumoasa mămică ia foarte serios în calcul o posibilă revenire.

Simona Gherghe își dorește să se întoarcă în televiziune

Momentul va trebui, însă, să mai aștepte, pentru că toate planurile i-au fost date peste cap de răspândirea agresivă a noului tip de coronavirus. Autoizolată la domiciliu, fosta prezentatoare a Observatorului Antenei 1 a vorbit deschis despre planurile sale de viitor, dar și despre schimbările pe care le-ar putea suferi televiziunea în această perioadă.

Sper să fie bine și să mai existe bugete pentru producții tv. Sunt mulți oameni care și-au pierdut pâinea și care stau cu grija lunilor ce vor urma. Dar am speranța că, ușor, ușor, lucrurile vor reveni la normal, căci românii iubesc să se uite la televizor.

Mi-e dor de televiziune, de adrenalina live-ului, de interacțiunea cu telespectatorii.Când se va termina pandemia asta, am de gând să mă întorc la profesia mea, într-un format pe care îl voi alege cu grijă.

Până atunci, mă ocup de platformele mele de social media, Facebook și Instagram, unde am început o serie de interviuri cu oameni celebri, dar și cu specialiști în diverse domenii”, a dezvăluit Simona Gherghe într-un interviu acordat pentru click.ro.

Fosta prezentatoare TV îi îndeamnă pe cetățenii români să respecte distanțarea socială

Cât despre vremurile tulburi pe care le trăim, fosta prezentatoare a emisiunii Acces Direct susține că trebuie să facem cu toții un sacrificiu vital pentru sănătatea celor dragi. Asta dacă ne dorim ca în anii care vin să ne bucurăm de Sărbători Pascale așa cum ne-am obișnuit, cu întreaga familie alături.

De aceea, frumoasa blondină a ales să rămână izolată la domiciliu și îi îndeamnă pe fani să îi urmeze exemplul. „Tare mi-ar plăcea să înțeleagă toată lumea cât e de important să respectăm izolarea și cât de mult ne-ar putea ajuta!

Cu toții ne dorim să-i vedem pe cei dragi de sărbători, dar anul asta va trebui să folosim aplicațiile video. Trebuie să-i protejăm pe părinții și bunicii noștri, ca să ne putem bucura de ei și când se va sfârși pandemia.

Nu e deloc ușor să stai în casă, probabil că celor care locuiesc la bloc le e cumplit de greu, dar e un sacrificiu pe care suntem nevoiți să-l facem cu toții, ca să ne reluăm viața normală de acum o lună. Să putem trăi, din nou, fără frică!”, este apelul lansat de Simona Gherghe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×