Simona Gherghe, speriată de epidemia de coronavirus. „Să nu mai facem planuri mari, căci uite ce mici suntem”

în Stiri mondene
17/03/2020, 16:18
Simona Gherghe, speriată de epidemia de coronavirus. „Să nu mai facem planuri mari, căci uite ce mici suntem”
Simona Gherghe, speriată de epidemia de coronavirus. Sursa foto: antena3.ro

Simona Gherghe a făcut public un mesaj despre coronavirus. Vedeta TV se arată speriată de epidemia de coronavirus şi spune că după ce aceasta va trece oamenii vor fi complet schimbaţi.

Simona Gherghe, speriată de epidemia de coronavirus

Epidemia de coronavirus care s-a instalat în ţara noastră a băgat frica în toată lumea. Simona Gherghe se numără şi ea printre cei speriaţi şi spune că este panicată pentru că nu ştie cât va dura această pandemie.

Simona Gherghe îi sfătuie pe români în postarea sa să respecte ce anunţă autorităţile în aceste zile, să stea acasă, ca să nu răspândească mai departe coronavirusul.

Simona Gherghe spune că epidemia de coronavirus face omul să simtă cât de mic este

Singurul lucru care ma sperie, in toata povestea asta, e ca nu stim cand se va termina. Dar ce stiu cu siguranta e ca vom iesi cu totii schimbati.

Vom invata sa traim mai domol, sa apreciem tot ce avem, sa nu ne mai facem planuri mari, caci uite ce mici suntem… Sa ne bucuram de fiecare iesire in aer liber, intr-un parc, ca de-o vacanta.

Sa fim uniti, sa ne uitam unii in ochii celorlalti si mai putin in telefoane. E o vreme a schimbarii, poate cel mai greu test al generatiei noastre.

SANATATE, PUTERE SI SOLIDARITATE! #covid19 #solidaritate #stamacasa #simonagherghe”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Până în prezent, autorităţile au depistat 184 de persoane care au fost infectate cu coronavirus. 19 dintre acestea au fost declarate vindecate. ‘În ultimele 24 de ore, personalul SMURD şi pompierii au efectuat 42 de misiuni de transport pentru 153 de persoane.

Începând de luni, momentul în a intrat în vigoare starea de alertă anunţată de preşedintele Klaus Iohannis, circa 28.000 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne au acţionat în toată ţara. Astfel, la diferitele misiuni au lucrat poliţişti de frontieră, jandarmi, precum şio poliţişti şi pompieri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×