Fanii „Game of Thrones”, în stare de şoc. Actorul norvegian Kristofer Hivju este infectat cu coronavirus. În ce stare se află

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
17/03/2020, 15:38
Fanii „Game of Thrones”, în stare de şoc. Actorul norvegian Kristofer Hivju este infectat cu coronavirus. În ce stare se află
Kristofer Hivju este infectat cu coronavirus. Sursa foto: profimediaimges.ro

Fanii serialului „Game of Thrones” sunt în stare de şoc. Kristofer Hivju, unul dintre actorii care au jucat în serialul de succes a fost infectat cu coronavirus.

Actorul norvegian Kristofer Hivju este infectat cu coronavirus

Kristofer Hivju, actorul norvegian care l-a interpretat pe Tormund Giantsbane în serialul „Game of Thrones” a anunţat pe Instagram că a fost infectat cu coronavirus şi că s-a autoizolat. Acesta şi-a anunţat fanii că s-a autoizolat împreună cu familia sa la domiciliu.

Suntem bine – am doar simptomele unei răceli„, a scris Kristofer Hivju în mesajul care însoţeşte o fotografie în care apare alături de soţia sa, Gry Molvaer Hivju.

Kristofer Hivju are 41 de ani

Actorul norvegian în vârstă de 41 de ani şi-a îndemnat fanii să respecte măsurile impuse de autorităţile norvegiene. Să se spele pe mâini, să ţină o distanţă de un metru şi jumătate între persoane, precum şi să respecte carantina dacă aceştia au fost infectaţi.

Împreună, putem combate acest virus şi să evităm o criză în spitalele noastre„, a subliniat Kristofer Hivju.

Un alt actor celebru care a fost confirmat ca fiind purtător de coronavirus este Tom Hanks. Actorul a aflat că este infectat cu coronavirus în timp ce se afla în Australia pentru filmări la o nouă peliculă. Acesta a anulat totul şi a plecat în SUA.

De asemenea, actorul englez Idris Elba a anunţat ieri că a fost diagnosticat cu coronavirus. Actorul a făcut anunţul pe Twitter. Şi actriţa Olga Kurylenko

Actorul britanic Idris Elba a anunţat luni, într-un mesaj publicat pe Twitter, că a fost diagnosticat cu coronavirus. Olga Kurylenko, cunoscută din filmul „Quantum of Solance” a făcut anunţul că a fost infectată cu coronavirus.

În Norvegia, ţara de baştină a actorului Kristofer Hivju, au fost depistate până în prezent nu mai puţin de 1.169 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. De asemenea, trei persoane şi-au pierdut viaţa în urma îmbolnăvirii cu coronavirus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×