Silvia Dumitrescu, în costum de baie la 58 de ani! Cum arată artista

Sandra Popescu    Alexandra Chivu   
în Poze haioase
23/09/2018, 20:11
Silvia Dumitrescu, în costum de baie la 58 de ani! Cum arată artista GALERIE FOTO
Silvia Dumitrescu, arată incredibil la vârsta de 58 de ani în costum de baie

Silvia Dumitrescu, vestita interpretă de muzică pop, arată încredibil la vârsta de 58 de ani! Cântăreața nu se sfiește să se arate în costum de baie. Acum o vreme, aceasta avea câteva kilograme în plus, de care a scăpat. Vedeta nu s-a ascuns niciodată și a declarat sincer cum a reușit să se remodeleze. În cadrul unei emisiuni televizate, una dintre stelele Festivalului Mamaia; festival care a fost o rampă de lansare pentru ea, a povestit de la cap la coadă cum au arătat regulile pe care le-a respectat pentru a slăbi. Se pare că nu a renunțat la micile plăceri culinare, care ne fac viața mai bună, la propriu, însă abuzurile nu au loc în noul ei stil de viață. ”Mai mănânc din când în când și câte o plăcintă, dar am cam renunțat la dulciuri: torturi de ciocolată, prăjituri. Nu-mi mai îndulcesc cafeaua, mă plimb în parc în fiecare zi. Am pe telefon când fac 8.000 de pași, 10.000 de pasi”, a declarat cântăreața.

Silvia Dumitrescu, arată incredibil în costum de baie la 58 de ani!

Silvia Dumitrescu, la 58 de ani, în costum de baie.
Silvia Dumitrescu arată incredibil la plajă

Citește și: Cezar Ouatu, luat la mișto la X Factor, în Anglia. Cum a reacționat?

Citește și: Gabriela Cristea i-a rupt turta fetiței sale! Cum s-a îmbrăcat la eveniment

După ce a ajuns să arate cum și-a dorit, Silvia Dumitrescu a recunoscut că dieta ei a fost una care a venit și în urma unor probleme de sănătate. Având colesterolul mare, a renunțat și pentru că trebuia la anumite alimente, ceea ce i-a ușurat lupta cu kilogramele. ”Pur și simplu am avut colesterolul cam mare și mi s-au interzis anumite alimente, ca prăjelile. Scăpând de aceste alimente, am reușit să mănânc și la ore fixe. Mănânc de toate, dar nu renunț la ore fixe. Micul dejun pe la 10, prânzul pe la 14:30, cina pe la 19:00. Am slăbit 15 kilograme în 4-5 luni. Acum trebuie să mă opresc”, a declarat artista.

Începutul carierei

Născută la București, Silvia Dumitrescu, un mare nume al muzicii pop din România, a urmat cursurile Școlii Populare de Artă din Capitală. Unul dintre oamenii care au ajutat-o să devină ceea ce este azi, care i-a fost și profesoară, a fost Mihaela Runceanu. S-a lansat la Festivalul Mamaia, în anul 85. Din anul 204, aceasta s-a dedicat muzicii jazz, după ce a absolvit un an la secțiunea cu același nume, din cadrul Conservatorului Ciprian Porumbescu din București.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×