Șicane și discuții aprinse, la Survivor România. Ce spune mama lui Iancu Sterp despre relația cu Emy

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
30/04/2020, 20:21
Șicane și discuții aprinse, la Survivor România. Ce spune mama lui Iancu Sterp despre relația cu Emy
Șicane și discuții aprinse, la Survivor România

Divergențe, șicane și discuții aprinse, la Survivor România. De data aceasta, protagoniștii sunt Iancu Sterp și Emy Alupei. Războinicul o „atacă” deseori pe faimoasă, iar ea protestează. Ceilalți concurenți au făcut comentarii pe seama lor.

 Relație controversată între Iancu Sterp și Emy, la Survivor România

Discuțiile dintre Iancu Sterp și Emy parcă nu se mai termină. Concurenta din tabăra faimoșilor este foarte convinsă că Sterp are ceva personal cu ea.

„El nu mă lasă deloc în pace, de fiecare dată când mă vede se ia de mine, îmi aruncă niște cuvinte pe care eu nu le suport și încep și eu să vorbesc”.

„Dintre toți, doar cu mine are ce are, de când se trezește și până plecăm la competiție. Cred că mă urăște, nu știu ce să zic”, s-a plâns tânăra la Consiliu în fața prezentatorului Dan Cruceru.

Colegii s-au amuzat și glumit pe seama celor doi: ”Cine se tachinează, se iubește”, a venit imediat replica lui Ghiță.

Iancu Sterp se apără

Războinicul a garantat că nu are absolut nimic cu Emy, în plus, o relație între cei doi ar fi aproape imposibilă, întrucât Sterp este așteptat acasă de iubită. ”Eu nu am nimic cu Emy, mai glumim și noi, să mai treacă puțin vremea. Am acasă iubită, nu o trădez”, i-a zis Iancu lui Dan Cruceru.

”Eu nu te urăsc! Spui că sunt rău acum? Dar când ți-am dat de dimnineață cafea nu mai eram rău? Eeeee…Hai nu mai fi supărată pe mine”, i-a spus Sterp lui Emy.

Mama lui Sterp nu crede în această poveste, pentru că își cunoaște fiul și știe că nu își va părăsi iubita care îl așteaptă acasă. ”Nu cred că se va înfiripa ceva. Îmi cunosc foarte bine copilul. Nu joacă la două capete!

Are acasă iubită și o respectă. Este adevărat, Iancu e glumeț, dar știe unde să se oprească. Vom vedea ce se va întâmpla, dar ea nu prea se potrivește cu stilul băiatului meu”, a comentat Geta Sterp.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×