Iancu și Denisa pleacă de la Puterea Dragostei! „Noi ne-am îndeplinit obiectivul”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
03/02/2020, 16:07
Iancu și Denisa pleacă de la Puterea Dragostei! „Noi ne-am îndeplinit obiectivul”
Denisa pleacă cu Iancu de la Puterea Dragostei

Lovitură de proporții la emisiunea fenomen Puterea Dragostei, difuzată de Kanal D, acolo unde unul dintre cele mai apreciate cupluri părăsește competiția. Și mai șocant este faptul că Denisa și Iancu părăsesc la cerere emisiunea foarte populară!

Denisa pleacă cu Iancu de la Puterea Dragostei

Sătul de atmosfera din casa Puterea Dragostei, Iancu, fratele cântărețului Culiță Sterp, le-a cerut colegilor de emisiune să-l voteze astfel încât să poată pleca acasă. Demersul său a lovit și în echipa fetelor, deoarece Denisa, iubita lui, a cerut și ea imediat să plece.

Frumoasa blondă nu a dorit să mai rămână în casa Puterea Dragostei nici măcat o săptămână, deoarece, probabil, nu poate sta departe de cel care i-a devenit partener în timpul emisiunii de la Kanal D, chiar dacă cei doi s-au certat de nenumărate ori, în văzul tuturor.

Iancu anunță o posibilă nuntă cu Denisa

Fratele lui Culiță Sterp și Denisa și-au exprimat de mai multe ori dorința de a pleca acasă împreună, pentru a-și trăi povestea de dragoste liniștiți, departe de intrigile din casa Puterea Dragostei, dar și departe de ochii curioși ai fanilor celor doi tineri.

Denisa a vorbt deschis și a spus exact motivl pentru care s-a înscris la celebra emisiune prezentată de frumoasa Andreea Mantea. „Eu am venit doar pentru el. Dacă știam, nici nu mai veneam. Eu am vrut să vin pentru el”, a spus Denisa de la Puterea Dragostei.

Cu toate că s-au certat ca la ușa cortului, în timpul emisiunii, Iancu se pare că are gânduri mari cu aleasa inimii sale, Denisa de la Puterea Dragostei. „Noi ne-am îndeplinit obiectivul, ne-am găsit unul pe altul (…) Sperăm ca pe viitor să vă chemăm cu „Se strigă darul” la nunta noastră”, a spus Iancu.

Chiar dacă prezentatoarea show-ului a îndemnat-o pe frumoasa Denisa să mai rămână în competiție, blondina a spus ferm că nu-și mai dorește să rămână la Puterea Dragostei fără iubitul ei, nici măcar o săptămână.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×