Dan Cruceru despre ultimele meciuri din Survivor România. Vor fi mai multe eliminări

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
22/04/2020, 15:09
Dan Cruceru despre ultimele meciuri din Survivor România. Vor fi mai multe eliminări
Dan Cruceru despre ultimele meciuri din Survivor România: ”Căutați să faceți față”. Sursa foto: Instagram.com

Tensiunile și certurile sunt la ordinea zilei în show-ul din Republica Dominicană „Survivor România” difuzat la postul de televiziune Kanal D. În ciuda acestora Dan Cruceru, prezentatorul competiției, le-a dat concurenților o veste mai puțin bună, aceea că trebuie să tragă tare în următoarea perioadă.

Ce-i așteaptă pe concurenții Survivor România în perioada următoare. Anunțul făcut de Dan Cruceru

Prezentatorul „Survivor România”, Dan Cruceru, a anunțat că abia acum începe greul din Republica Dominicană, așadar concurenții trebuie să-și păstreze forțele pentru trasee, nu pentru certuri și discuții inutile.

Cele două echipe vor trebui să muncească mult mai mult pentru că de acum înainte vor exista câte două eliminări în fiecare săptămână, dar și multe alte provocări pe care trebuie să le treacă.

„Acesta a fost cel mai ușor consiliu, comparând cu ceea ce urmează. De săptămâna viitoare vom avea patru meciuri pentru imunitate, patru nominalizați, consilii după fiecare meci și doi eliminați pe săptămână, câte unul la două zile.

Știu sunteți sleiți de puteri și ați îndurat multe, dar căutați cumva faceți față și la marele greu ce urmează”, a transmis Dan Cruceru în ultima ediție a show-ului de la Kanal D, informează wowbiz.ro

Tensiunile din Republica Dominicană nu au dispărut nici după eliminarea războinicei Alice

Alice și Lola, ambele din echipa Războinicilor, au fost propuse pentru eliminare, iar cea votată pentru a părăsi jocul a fost Alice care s-a și accident. Cu ochii în lacrimi tânăra a mărturisit că nu are niciun regret și că a învățat foarte multe de la această experiență, în special să prețuiască mai mult viața.

„Am învățat apreciez viața, este mult mai frumoasă decât o consideram eu. Apreciez și stau pe acest scaun. (…) Abia aștept ajung la ai mei, le povestesc. Nu am regrete, cred totul se întâmplă cu un scop și atunci când trebuie pleci, pleci”, a spus războinica în ultimul consiliu „Survivor România”.

Pe lângă jocul în sine, tensiunile și conflictele sunt nelipsite din jungla din Republica Dominicană. Recent au ieșit scântei după ce Iancu Sterp și Emy Alupei și-au aruncat vorbe grele și s-au înjurat ca la ușa cortului. Acum lupta se poartă pe toate fronturile, inclusiv între membrii aceleiași echipe.

„Ai făcut mișto de mine!”, a urlat faimoasa către războinic. Replica lui Iancu nu a întârziat să apară.Nu poți, nu ești în stare, îți dau la psihic!”, a fost auzit Iancu Sterp spunând.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×