Culiță Sterp, dorit de producătorii Survivor România: ”Mi s-a propus să particip”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/04/2020, 10:35
Culiță Sterp, dorit de producătorii Survivor România: ”Mi s-a propus să particip”
Culiță Sterp, dorit de producătorii Survivor România: ”Mi s-a propus să particip”. Sursa foto: Instagram.com

Culiță Sterp a dezvăluit că a fost contactat de producătorii show-ului „Survivor România” de la Kanal D înaintea fratelui său Iancu. Cunoscutul manelist a precizat că s-ar fi descurcat de minune pe traseu, dar a refuzat oferta pentru că avea alte proiecte care nu puteau fi amânate.

Manelistul Culiță Sterp a fost sunat de producătorii Survivor România pentru a participa la show

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică de petrecere, însă are și abilități necesare pentru a participa la o competiție, mai ales că a fost sunat de producătorii unui show celebru.

Fostul soț al artistei Carmen de la Sălciua a mărturisit la un post de televiziune că a fost dorit de producătorii „Survivor România” difuzat la postul de televiziune Kanal D cu mult timp înaintea fratelui său Iancu, dar nu a acceptat pentru că la vremea respectivă avea mai multe proiecte în desfășurare.

„Mi s-a propus sa particip, recunosc. Însă, nu am acceptat, fiindcă programul meu de artist nu îmi permitea să ajung în Republica Dominicană. Nu puteam, aveam proiecte importante. Asta a fost atunci!”, a mărturisit Culiță în emisiunea „Ștafeta mixtă”, informează wowbiz.ro.

Fratele lui Culiță Sterp, Iancu, potențial câștigător „Survivor România”

„Glumind puțin, dacă știam că va veni pandemia de coronavirus, cine știe, poate eram acum acolo. Aveam și eu abilități, sunt înalt, sportiv, am dexteritate la aruncări, sigur, m-aș fi descurcat.

Pe de altă parte, Iancu este mai bun decât mine și mă bucur pentru el că face o figură frumoasă în competiție”, a mai completat artistul, potrivit sursei menționate anterior.

În altă ordine de idei, fratele manelistului, Iancu, se descurcă destul de bine în Republica Dominicană numărându-se printre cei mai buni concurenți la ora actuală. Iancu Sterp a adus puncte importante echipei Războinicilor din care face parte și foarte mulți telespectatori îl văd ca un potențial câștigător al premiului cel mare.

Concurentul de la „Survivor România” a mărturisit înainte de a pleca din țară că s-a înscris în această competiție pentru a-și descoperi adevăratul potențial, dar și pentru experiența care-l va ajuta să se maturizeze.

Fostul concurent din emisiunea „Puterea dragostei” a mai precizat că deși este puternic, mai are nevoie și de un strop de noroc pentru a duce la capăt toate probele.

„O să dau ce e mai bun din mine. O să lupt ca să îmi demonstrez că locul meu e acolo. Nu cred că o să mă accidentez, pentru că mă știu pe mine, sunt puternic.

O să am nevoie însă de un strop de noroc, să nu-mi pierd răbdarea. Votați-mă dacă vreți să rămân acolo cât mai mult”, a transmis Iancu Sterp înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×