Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua, doar prieteni? Ce spune artistul despre relația lor amoroasă

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
10/04/2020, 12:01
Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua, doar prieteni? Ce spune artistul despre relația lor amoroasă

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat și certat de nenumărate ori de când au decis să divorțeze încât nimeni nu mai știe care este natura relației lor. Îndrăgitul manelist a lămurit situația și a mărturisit care este relația pe care o are cu fosta soție.

Care este relația dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua

Cei doi artiști au decis la finalul anului trecut să treacă peste toate scandalurile și jignirile care au avut loc în urma divorțului și s-au împăcat, dar nu au stat prea mult timp împreună. Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au certat și împăcat de multe ori, însă acum se pare că au luat o decizie radicală.

Cântărețul de muzică de petrecere a povestit că este în relații foarte bune cu Carmen de la Sălciua, dar nu sunt nimic mai mult decât doar prieteni. Culiță Sterp a lăsat să se înțeleagă că nu mai este cale de întoarcere și că probabil nu se va mai împăca cu renumita manelistă.

„Suntem în relații bune, prieteni! (…) Mai mult de atât, nu”, a declarat Culiță Sterp în cadrul emisiunii ShowBiz Report de la Antena Stars, informează spynews.ro.

Carmen de la Sălciua, hotărâtă să meargă mai departe

Culiță Sterp nu este singurul care a confirmat despărțirea de cea care i-a fost soție, ci și artista a anunțat pe una dintre rețelele sale de socializare că va șterge toate fotografiile în care apare alături de manelist după ce înainte mărturisea că nu va renunța la aceste amintiri.

Vedeta a spus că vrea să lase în urmă trecutul și să nu mai discute deloc despre fostul soț. În plus, Carmen de la Sălciua și-a dat seama ce-și dorește în aceste clipe, adică să fie iubită și apreciată de omul pe care îl are alături, lăsând să se înțeleagă că a suferit destul în relația cu Culiță.

„În ultima perioadă gândirea mea s-a schimbat! Am decis să șterg și aceste amintiri, poze, etc și să las trecutul în spate!

Nu mă întrebați iar de ce și cum și pentru ce… pentru că acest subiect nu îl voi mai discuta! E închis!

Îmi doresc să iubesc din nou, să fiu iubită, să fiu respectată și să am încredere în omul de lângă mine! Merit asta și asta voi primi!”, a scris Carmen de la Sălciua pe contul de Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×