Culiță Sterp, în plin scandal cu monderatoarea Acces Direct: ”Mă deranjați cu chestia asta”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
09/04/2020, 11:02
Culiță Sterp, în plin scandal cu monderatoarea Acces Direct: ”Mă deranjați cu chestia asta”

Culiță Sterp și familia sa sunt acuzați de un fost angajat că nu și-a primit salariul pe 4 luni și chiar a fost amenințat cu bătaia. Artistul nu a dorit să spună partea sa de adevăr, dar a fost deranjat de faptul că prezentatoarea „Acces Direct” Mirela Vaida l-a sunat pentru a-i cere părerea.

Cum a reacționat manelistul când a auzit acuzațiile care i se aduc

Fostul soț al artistei Carmen de la Sălciua a fost contactat telefonic de prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”, dar a avut o reacție neașteptată spunându-i Mirelei Vaida că este deranjat de faptul că s-a băgat în viața lui.

„Eu nu sunt nici Viorel, nici Vulpița. Pe mine, vă rog să nu mă mai sunați. Mă deranjați cu chestia asta, că vă băgați în familia mea”, a spus Culiță în emisiunea de la Antena 1, informează cancan.ro.

Mirela Vaida i-a dat imediat replica fără a menționa numele soților Stegaru. Moderatoarea de la Antena 1 a subliniat faptul că artistul este persoană publică și trebuie să-și asume lucrul acesta, mai ales că meseria ei este să afle cât mai multe informații.

„Noi, ăștia care apărem la televizor, avem acest mare dezavantaj, că ne punem viața pe tapet. Eu, ca moderator, trebuie să storc de la tine cât mai multe informații. (…) Mă interesează dacă ești un om violent, care își bate angajații”, i-a spus Mirela Vaida lui Culiță Sterp.

Culiță Sterp, în plin scandal cu un fost angajat care nu și-a primit salariul

Culiță Sterp este foarte apreciat de fani, însă recent a fost implicat într-un scandal uriaș. Marian este un fost angajat care avea grijă de sutele de oi ale familiei acestuia, însă spune că a fost înșelat cu suma de 6.800 de lei însemnând salariul pe 4 luni și chiar a fost amenințat cu bătaia.

Fostul cioban a povestit că a trebuit să plece pentru că îi murise copilul de numai 1 an și 8 luni, însă familia lui Culiță Sterp nu a crezut asta. Marian a fost nevoit să fugă fără niciun ban în buzunar, dar acum artistul nu vrea să comenteze cele petrecute.

Ce spune ciobanul care a lucrat pentru familia artistului

Marian, ciobanul susține că nu doar Culiță Sterp este implicat în acest scandal, ci întreaga familie a acestuia. Bărbatul a fost acuzat că minte atunci când a spus că vrea să plece acasă că i-a murit copilul. Și pe deasupra a fost înșelat de Culiță cu 6.800 lei și a fost amenințat cu bătaia.

„În urmă cu patru luni, am lucrat la Culiţă Sterp. El având animale, la oi, ca cioban. Și și am lucrat acolo și nu am fost plătit. Nu mi-a dat banii!

Am fost amenințat cu bătaia. Că ce bani să-mi dea? Că eu mint că mi-a murit copilul! Eu trebuia să plec acasă, pentru că s-a întâmplat să-mi moară un copil”, a mărturisit Marian Moldovan, relatează a1.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×