Culiță Sterp, implicat într-un scandal uriaș. Acuzații de la un fost angajat: „A sărit cu cuțitul la tatăl său”. Ciobanul mai spune că a fost țepuit de artist

Dan Suta   
în Stiri mondene
08/04/2020, 18:02
Culiță Sterp, implicat într-un scandal uriaș. Acuzații de la un fost angajat: „A sărit cu cuțitul la tatăl său”. Ciobanul mai spune că a fost țepuit de artist
Culiță Sterp, acuzat că este violent cu angajații de la ferma familiei sale. Sursa foto: Instagram

Culiță Sterp este implicat într-un scandal uriaș de unul din foștii angajați, un tip pe nume Marian, care lucra ca cioban la ferma familiei artistului din județul Hunedoara.

Culiță Sterp, acuzat că a sărit cu cuțitul la propriul tată

Artistul a fost acuzat de Marian că nu a fost plătit de el și a mai dezvăluit o serie de lucruri pe care le-a trăit alături de familia soțului cântăreței lui Carmen de la Sălciua.

Declarațiile lui Marian au fost făcute la Acces direct și, potrivit acestora, Culiță și fratele său, Iancu, nu și-au respectat promisiunile.

Bărbatul care păzea oile familiei Sterp spune că interpretul de muzică etno este foarte violent și nu își plătește angajații. Mai mult, omul care spune că a lucrat cel puțin patru luni pentru familia lui Culiță ar fi fost violent chiar și cu propriul lui tată.

Ciobanul care a lucrat pentru familia artistului susține că nu a fost plătit. Culiță zice că a fugit cu oile

„A sărit cu cuțitul la tatăl său. Eu nu am văzut, dar am aflat asta de la cineva”, a spus Marian.

Culiță a fost contactat apoi de cei de la Antena 1 și a spus că povestea e complet diferită. Acesta a spus că Marian, ciobanul, a furat 60 de oi și a dispărut cu ele, motiv pentru care nu mai avea cum să îl plătească, ba chiar l-a dat la poliție.

Marian s-a apărat spunând că nu a furat nicio oaie și că, dimpotrivă, le căuta noaptea cu lanterna, însă Culiță a spus că minte și că nu ar fi recunoscut că a furat nici în fața polițiștilor

„Îi trimiteam bani pe card… Iancu a vorbit cu el… Am depus plângere la poliție. Îmi mănânc nervii cu oamenii ăștia. De douăzeci de ani au animale, au fermă. Nu a existat un om pe care să nu îl plătesc”, a spus Culiță.

Bărbatul care lucra pentru familia Sterp spune că a trecut printr-o situație nefericită (n.r.: i-a murit un copil în vârstă de aproape 2 ani din cauza unei tumori pe care o avea la cap) și că avea nevoie de bani.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×