Drama care a marcat-o pe Carmen de la Sălciua: „E greu să alegi între părinți”

Dan Suta   
în Stiri mondene
06/04/2020, 16:03
Drama care a marcat-o pe Carmen de la Sălciua: „E greu să alegi între părinți”
Carmen de la Sălciua își dorește un copil. Sursa foto: Instagram

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Este considerată o femeie puternică, însă în sufletul ei a fost multă durere.

Carmen de la Sălciua a trecut prin multe greutăți, iar acum îi ajută pe ceilalți

Unul dintre episoadele care au marcat-o cel mai tare a fost divorțul părinților ei, în urmă cu ceva timp. Vedeta este acum vindecată de rănile trecutului și le oferă sfaturi internauților care se confruntă cu problemele prin care a trecut și ea.

Cântăreața de muzică de petrecere a vorbit cu fanii ei prin intermediul unei rețele de socializare chiar despre acest subiect spinos. Uneia dintre admiratoare i-a spus să nu se simtă singură, că știe ce fel de sentimente are și că e într-adevăr greu să facă o alegere între mamă și tată.

„În momentul în care ai făcut o alegere, îți dai seama că îți va lipsi oricum cealaltă parte”

„Da! E greu să alegi între părinți! Pentru că în momentul în care ai făcut o alegere, oricare ar fi ea… îți dai seama că îți va lipsi oricum cealaltă parte! Însă viața ne oferă și lucruri de genul ăsta… în calitate de copil…

Încearcă în viitor și în viață să iei lucrurile bune pe care le-ai văzut la părinții tăi până în momentul separării”, a scris Carmen pe contul ei de Instagram.

„Să nu te scufunzi într-o stare de… „pe mine nu mă iubește nimeni”… pentru că te iubește Dumnezeu și dacă alegi un drum frumos și demn…

Vei deveni un om important pentru societate, vei avea propria ta familie cândva și vei ști ce să faci și să nu faci! Fii puternic! Totul în viață se întâmplă cu un scop”, a mai spus vedeta.

Replica vedetei, care a participat la o sesiune de întrebări și răspunsuri i-a emoționat pe urmăritorii ei, strângând foarte multe aprecieri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×