După despărțirea de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua știe clar ce vrea. Ce bărbat își dorește lângă ea

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
04/04/2020, 00:06
După despărțirea de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua știe clar ce vrea. Ce bărbat își dorește lângă ea
Carmen de la Sălciua a recunoscut ce bărbat își dorește sursa foto: facebook.com

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit din nou la începutul anului, după o relație tumultoasă cu rupturi și împăcări dese. Din nou singură, cântăreața știe ce bărbat își dorește lângă ea: „Să aibă aceeași situație ca și mine”.

Carmen și Culiță s-au despărțit în februarie 2020

Carmen și Culiță au avut o relație cu năbădăi. Despărțiri, împăcări, nuntă și divorț. Dar, la un an după separarea oficială, cei doi artiști și-au mai dat o șansă, însă nici de data asta nu a funcționat. Astfel că,  în februarie s-au despărți definitiv.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Rămasă din nou singură și înconjurată de mulți admiratori, Carmen le-a transmis ce gen de bărbat își dorește lângă ea: „Mi-ar plăcea ca omul de lângă mine să aibă aceeași situație ca și mine! și nu pentru mine! Pentru egoul lui, pentru a evita anumite discuții, a scris artista pe Instagram

Carmen de la Sălciua: „Să existe un echilibru în gândire, în percepții și în idealuri”

Artista nu vrea să fie o întreținută, dar nici nu își dorește lângă ea un bărbat cu o situație materială proastă: Un bărbat dacă e mai slab financiar decât o femeie va începe să aibă frustrări pe care de cele mai multe ori femeia nu le va putea controla”.

„Oricât l-ar asigura că situația sta sub semnul iubirii, el va simți nevoia să intre în competiție cu ea. Trebuie să existe un echilibru în gândire, în percepții și în idealuri„.

Carmen și Culiță Sterp
Carmen și Culiță Sterp
sursa foto: facebook

S-au iubit, s-au despărțit, s-au împăcat, au ajuns la altar, iar un an mai târziu, în 2018, au divorțat. Cam așa arată traseul relației dintre Carmen de la Sălciu și Culiță Sterp. Și-au mai dat o șansă, dar în zadar.

Certurile interminabile, scandalurile, reproșurile și lipsa implicării din partea lui Culiță au dus, se pare, la un final nefericit. Finalul unei poveștii de dragoste presărate cu de toate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×