Carmen de la Sălciua s-a cuplat cu cel mai bun prieten al lui Culiță Sterp: „Mă suna lumea să-mi spună”

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
10/01/2019, 17:39
Carmen de la Sălciua s-a cuplat cu cel mai bun prieten al lui Culiță Sterp: „Mă suna lumea să-mi spună”

Carmen de la Sălciua s-a cuplat cu cel mai bun prieten al lui Culiță Sterp. Bărbatul a povestit despre momentele grele prin care a trecut, dar și despre cum arată viața lui după ce a divorțat de femeia pe care a iubit-o cel mai mult.

Artistul, care are milioane de vizualizări pe YouTube, povestește despre cele mai mari regrete ale sale și despre noile resoluții pentru 2019: „Toate lucrurile merg spre bine. Decât să fiu singur în doi, mai bine singur, singur. Sunt un bărbat liber”, a mărturisit Culiţă Sterp în emisiunea „Agenția VIP”.

Culiță Sterp a fost trădat din două părți! Carmen de la Sălciua s-a combinat cu cel mai bun prieten al său

Culiță Sterp a fost profund marcat de trădarea celor mai importante persoane din viața sa și recunoaște că nu se gândește să se mai recăsătorească vreodată. „Anul 2018 a fost unul bun, dar sper ca 2019 să fie și mai bun. Pe partea mea profesională a fost foarte ok și îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru tot. Nu simt oboseala la 26 de ani, dar poate mai încolo…cine știe. A fost ceea ce toată lumea știe, dar cred că tot spre binele meu, al nostru.

Tot răul este spre bine. Decât să fii singur în doi, e mai bine singur-singur.
A fost, a trecut, toată lumea știe. E un subiect pe care l-am discutat foarte mult. Ce nu se știe este că am fost băgat la fund pe nedreptate, au fost făcute niște jocuri așa, niște teste poligraf care nu au fost făcute.  A fost doar o înscenare, ca să cad eu un pic mai prost” 
a povestit Culiță Sterp, pentru „Agenția VIP”.

„Nu prea mai am curaj să ajung în fața altarului, mi-am propus să fac asta doar o singură dată în viață. Eu nu prea cred în vrăji, farmece, dar multă lume mi-a zis că am fost victima unei astfel de chestii. Îmi pun niște semne de întrebare. Mi s-a zis că mi s-au făcut farmece, ca să mă căsătoresc. Esența căsătoriei este iubirea. Aveam 4 luni de relație și eu am cerut-o de nevastă. Acum, să stăm cel puțin un an în aceeași casă, să văd totul. Sunt încă nedivorțat. Doamne ajută să se petreacă asta mai repede. Ea și băiatul cu care este nu-și pun poze pentru că practic este căsătorită, acum, în acte” a mai povestit Culiță Sterp, la „Agenția VIP”.

”Videoclipul spune absolut tot ce s-a întâmplat”, spune Culiță

”Videoclipul spune absolut tot ce s-a întâmplat. Nevasta mea, fosta mea nevastă, trăiește cu prietenul meu cel mai bun. El avea o vorbă: te iubesc și te respect! Acum, îmi vine să râd. I-au văzut mai mulți împreună și m-au și sunat. Nu pot să spun cine m-a sunat atunci.”

„Mai avem evenimente împreună anul ăsta. Ea a făcut o prostie, avem firmă, avem contract, suntem asociați, avem toate evenimentele din 2019 pe firmă luate (…)”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×