Carmen de la Salciua a ajuns de urgenţă la spital. „Problemele ei sunt extrem de serioase”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
10/02/2020, 14:41
Carmen de la Salciua a ajuns de urgenţă la spital. „Problemele ei sunt extrem de serioase”
Carmen de la Salciua, de urgenţă la spital

Carmen de la Salciua a trecut prin momente de coşmar sâmbătă noapte, când vedeta a ajus de urgenţă la spital. Cântăreaţa a ajuns de urgenţă la spital din cauza epuizării, în urma efortului pe care îl depune pe scenă, dar şi a faptului că nu prea are zile libere.

Carmen de la Salciua a ajuns de urgenţă la spital

Cântăreaţa Carmen de la Salciua a ajuns de urgenţă la spital după ce s-a simţit foarte rău, scrie wowbiz.ro. Carmen de la Salciua a ajuns epuizată la spital din cauza spectacolelor pe care le are, acolo unde depune prea mult efort, dar şi pentru faptul că artista nu se odihneşte cât ar trebui.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

A ajuns de urgență la spital, problemele ei sunt extrem de serioase. Medicii i-au făcut și analize suplimentare, dar Carmen de la Sălciua a avut nevoie și de calmante, făcuse și un atac de panică”, a spus o prietenă de-a artistei.

Carmen de la Salciua nu a mai fost la concert, s-a dus direct la spital

Carmen de la Salciua a stat mai multe ore sub atenta supraveghere a medicilor din spitalul Brad. ”În timp ce se îndrepta spre eveniment, avea de cântat într-un club din Budureasca, în Bihor, Carmen de la Sălciua a suferit o serioasă cădere de calciu și s-a oprit la spitalul de urgență din Brad.

Doctorii de gardă i-au administrat calciu și calmante și au ținut-o până la 4 dimineața internată. Au trimis-o acasă, dar situația ei nu e prea ușoară, chiar credem că e gravă. Oricum, când a ajuns la spital, era în stare gravă”, a mai declarat amica vedetei.

De curând. Carmen de la Salciua s-a împăcat cu Culiţă Sterp.  ”Carmen și Culiță vorbeau pe ascuns, la telefon. Bănuiesc că el a contactat-o pe Carmen, iar ea a fost fericită că s-a întâmplat așa. Au vorbit destul de mult, o făceau de fiecare dată când aveau câteva momente libere, de singurătate. Atunci au deschis discuția despre împăcare, iar Carmen i-a pus câteva condiții”, a declarat o persoană apropiată din preajma celor doi.

Pentru a o convinge pe Carmen de la Sălciua că intenţiile sale sunt serioase, Culiţă Sterp a făcut mai multe gesturi. ”A avut grijă să o lase mai moale cu Plușica, să nu se mai vadă cu ea. Carmen a văzut că fostul ei soț nu glumea cu privire la relația pe care și-o dorește cu ea, așa că a început și ea să se schimbe față de Cosmin Isăilă, să răcească treptat relația.

Apoi au discutat despre viitorul lor împreună, iar Carmen i-a cerut un lucru cât se poate de simplu lui Culiță: să nu o mai înșele vreodată. Iar el a jurat că nu va mai călca strâmb și a plusat mărturisindu-i că se gândește la o familie mare alături de ea.

Carmen, când a auzit de asta, i-a și dat papucii lui Cosmin Isăilă și s-a întors la Culiță. Normal, Culiță a făcut, între timp, toate demersurile pentru a-și liniști familia, mai ales că cei din partea lui au făcut-o praf pe Carmen când era în divorț de el”, a mai spus sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×