Ce studii are, de fapt, Carmen de la Sălciua. Cântăreața a recunoscut câte clase a terminat

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
06/02/2020, 11:35
Ce studii are, de fapt, Carmen de la Sălciua. Cântăreața a recunoscut câte clase a terminat
Ce studii are Carmen de la Sălciua. Sursa foto: kfetele.ro

Cântăreața Carmen de la Salciua a recunoscut câte clase a terminat. Carmen Racolta, cunoscută publicului ca şi Carmen de la Salciua a recunoscut că din cauza sărăcie de abia a reuşit să îşi termine studiile, respectiv să absolve liceul. Acum, cântăreaţa are tot ce îşi doreşte şi o carieră de succes.

Ce studii are, de fapt, Carmen de la Sălciua. Câte clase a terminat celebra cânăreaţă

Carmen de la Salciu are în prezent o carieră de succes, însă nu se cunoaşte faptul că în tinereţe cântăreaţa de abia a avut bani să termine liceul, atât de săracă era, scrie bzi.ro. Carmen Racolta, cunoscută în lumea muzii drept Carmen de la Salciua a absolvit Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia, între anii 2003-2007.

Povestea mea se aseamana foarte mult cu povestile acelor artisti care au pornit de la practic nimic si au ajuns la Totul! Cam asa a fost si la mine. Doar ca eu am visat atat de tare sa ajung cantareata incat nimeni nu imi putea lua visul asta.

Cine a ajutat-o pe Carmen de la Salciua să termine Liceul de Muzică

Nu aveam o baza, nu aveam posibilitati, dar aveam visul si credinta! Cu eforturi mari din partea mamei mele am urmat un Liceu de Muzica, cel din Alba Iulia, unde ma straduiam si ma luptam sa fiu printre cei mai buni„, mărturisea Carmen de la Salciua, cu ceva vreme în urmă.

Dupa terminarea liceului, Carmen de la Salciua şi-a început cariera muziocală, carieră de care este foarte mândră astăzi. „Dupa terminarea liceului mi-am gasit o formatie de baieti tineri cu care am inceput sa cant la nunti, la petreceri.

A durat mult pana sa imi construiesc acest nume, e greu, lumea e plina de compromisuri, dar eu sunt mandra ca nu am facut niciun compromis si am asteptat cuminte ca Dumnezeu sa se ocupe de evolutia mea!

Asta s-a si intamplat, iar acum Carmen de la Salciua nu mai e o fata obisnuita, e un artist iubit de atata lume. Minunea asta ii apartine lui Dumnezeu si ma bucur ca m-a ales sa port acest har al cantecului si sa il impartasesc cu toata lumea care ma iubeste si ma asculta!„, a mai spus Carmen de la Salciua.

Carmen de la Salciua are în prezent o relaţie cu Culiţă Sterp. După ce s-au certat şi împăcat de mai multe ori, cântăreaţa având chiar o relaţie cu un alt bărbat între aceste despărţiri, cei doi se pare că şi-au reînodat relaţia. ”Ce e bun abia acum începe pentru noi. Ne iubim, suntem bucurosi, sănătoși ….și puternici împreuna!”, a scris Carmen de la Sălciua pe pagina ei de socializare.

La scurt timp după postarea artistei, Culiţă Sterp a făcut şi el un anunţ, semn că relaţia cu Carmen de la Salciua este una foarte bună. ”Orice obstacol în dragoste, nu face altceva decât să o întărească!”, a scris și Culiță Sterp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×