Continuă scandalul dintre familia lui Culiță Sterp și Antena 1. Mirela Vaida, atacată de sora cântărețului

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/04/2020, 17:08
Continuă scandalul dintre familia lui Culiță Sterp și Antena 1. Mirela Vaida, atacată de sora cântărețului
Sora lui Culiță Sterp intervine în scandalul dintre fratele ei și Mirela Vaida. Sursa foto: Instagram

Culiță Sterp e din nou în centrul atenției. Sora lui a ținut morțiș să comenteze controversatul caz prezentat de Mirela Vaida la Acces direct care îl viza pe fratele ei.

Sora lui Culiță Sterp intervine în scandalul dintre artist și Mirela Vaida

Mai exact, săptămâna trecută, în emisiunea de la Antena 1 a apărut un cioban pe nume Marian care a lansat o serie de acuzații la adresa familiei lui Culiță Sterp.

Mirela Vaida a dorit să ia legătura cu artistul, iar acesta a răspuns telefonului dat de cei de la Acces direct. Interpretul de muzică etno a fost acuzat că i-a dat țeapă ciobanului respectiv, adică nu l-a mai plătit, ba chiar că a sărit la bătaie la tatăl său mai demult, iar pe un alt fost angajat l-a și bătut.

Culiță s-a arătat extrem de deranjat de subiect, iar la un moment dat a existat chiar un schimb dur de replici cu prezentatoarea, muzicianul spunându-i că el nu e Viorel sau Vulpița pentru a apărea într-un astfel de show televizat.

Sora lui Culiță a ținut să îi ia apărarea fratelui ei, după scandalul de săptămâna trecută și a postat un text extrem de dur la adresa celor de la Antena 1.

„Vreau să precizez ceva. Culiță a apărut la Antena 1 în cadrul unei emisiuni având niște discuții mai aprinse cu cei din platou și cu cel care era în legătură directă. Am primit foarte multe apeluri de la oameni cunoscuți, și nu numai, și am fost luată la întrebări despre acel subiect”, a scris Ileana Sterp.

„Țineți să îmi scoateți în evidență anumite aspecte negative”

„Știți cum e? Când fratele meu a lansat o piesă sau a realizat ceva frumos pe mine nu m-a sunat nimeni să îmi transmită ”felicitări sau gânduri bune”, dar acum ați sărit toți cu întrebări. Când se aude ceva negativ despre ai mei frați, hop și voi cu apeluri, mesaje și întrebări, o sută”, a continuat vehementă sora cântărețului.

„Țineți să îmi scoateți în evidență anumite aspecte negative și care nu vă privesc până la urmă. Dar când se publică o știre pozitivă , înghițiți în sec și sunteți invidioși”, a scris în încheierea postării sora lui Culiță Sterp.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×