Şi-a ucis sora mai mică pentru că era mai frumoasă decât ea! Cum arăta Stefania, fata de doar 17 ani

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
29/09/2019, 12:10
Şi-a ucis sora mai mică pentru că era mai frumoasă decât ea! Cum arăta Stefania, fata de doar 17 ani
Această tânără și-a ucis sora mai mică, pe motiv că era mai frumoasă. Sursa foto: wowbiz.ro

Caz șocant petrecut recent în orașul St. Petersburg din Rusia, după ce o tânără de 22 de ani și-a ucis cu bestialitate sora mai mică, dintr-un motiv absolut incredibil. Potrivit Daily Mail, Stefania a fost înjunghiată de 189 de ori în zona inimii de propria soră, pentru că era mai frumoasă și mai apreciată decât ea. Reținută de oamenii legii încă din 2016, tânăra va ajunge abia în zilele următoare în fața judecătorilor, după ce și-a petrecut ultimii trei ani într-un spital pentru pacienții cu boli psihice.

Criminala neagă acuzațiile și dă vina pe iubitul surorii sale

În ciuda acuzațiilor care i se aduc, Elisaveta Dubrovina neagă orice implicare în această tragedie și aruncă întreaga vină pe fostul iubit al surorii sale, Alexeei Fatev, în locuința căruia fata de 17 ani și-a dat ultima suflare.

În apărarea sa, bărbatul a declarat într-o emisiune televizată că nu a avut nicio legătură cu moartea adolescentei și că a găsit-o zăcând într-o baltă de sânge în momentul în care a ajuns acasă. Potrivit procurorilor, Elisaveta nu a avut pic de milă față de sora sa, dând dovadă de o cruzime ieșită din comun.

Pentru faptele sale, criminala riscă să-și petreacă următorii 25 de ani după gratii. Sursa foto: wowbiz.ro
Pentru faptele sale, criminala riscă să-și petreacă următorii 25 de ani după gratii. Sursa foto: wowbiz.ro

Cum și-a ucis sora mai mică, pe motiv că era mai frumoasă

În timul masacrului, și-a înjunghiat sora de cel puțin 189 de oeri, în cap, gât, mâini, abdomen și picioare. Mai mult, i-a tăiat urechile și i-a scos ochii”, au relatat procurorii de caz în fața magistraților.

La rândul său, mama fetei sare în apărarea fiicei sale și aruncă vina pe fostul iubit al modelului de 17 ani, pe care îl acuză că ar fi fost gelos din cauza ipostazelor provocatoare în care poza aceasta de fiecare dată. Dacă nu-și va dovedi nevinovăția, tânăra riscă să-și petreacă următorii 25 de ani în spatele gratiilor.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×