Dublă tragedie! Un bărbat şi o femeie au murit, după ce au căzut de la balcon în timp ce făceau amor

Alex Năstase   
în Stiri mondene
28/09/2019, 19:37
Dublă tragedie! Un bărbat şi o femeie au murit, după ce au căzut de la balcon în timp ce făceau amor GALERIE FOTO
Cei doi iubiți au căzut de la balcon. Sursa foto - facebook

Dublă tragedie! Un bărbat şi o femeie, ambii dezbrăcaţi, au murit după ce au căzut de la balconul situat la etajul trei al unei clădiri, în timp ce întreţineau relaţii intime. Cadavrele femeii de 28 de ani şi cel al bărbatului de 35 de ani au fost găsite pe o terasă învecinată.  Tragedia s-a petrecut după o petrecere organizată de o femeie în casa ei din Carapungo, districtul Quito, Ecuador. O rudă îndurerată a femeii moarte a declarat că victima avea o fetiţă de opt ani.

Dublă tragedie!

Cei doi iubiți au fost găsiţi de un vecin, care a auzit un zgomot ciudat și a ieșit din casă să vadă ce anume s-a întâmplat. Şeful Poliţiei din Districtul Calderon, Cristhian Trujillo, a declarat că detectivii investighează accidentul neobişnuit. Potrivit martorilor, cei doi parteneri de sex nu au conştientizat că se află la o înălţime considerabilă în timpul partidei şi absorbiți de ce se întâmplă, cel mai probabil au alunecat.

Autoritățile au anunțat că o anchetă a fost deschisă în vederea stabilirii modului în care s-a produs tragedia, însă potrivit presei locale, cei doi nu au fost atenți la înălțimea parapetului balconului și au căzut de la etaj, în timp ce întrețineau relații intime. Nu e singurul caz asemănător care s-a petrecut în ultima perioadă. Un cuplu din St. Petersburg, Rusia, întreţinea în luna iulie relaţii sexuale la fereastra unui apartament de la etajul 9 când au căzut împreună.

Dublă tragedie! Balcon
Cei doi iubiți au căzut de la etajul 3. Sursa foto – facebook

Un bărbat şi o femeie au murit, după ce au căzut de la balcon în timp ce făceau amor

În această situație, doar bărbatul a supravieţuit datorită femeii care i-a ameliorat impactul. Culmea, martorii incidentului au declarat poliţiei locale că l-au observat pe bărbatul dezbrăcat cum s-a întors în clădire, la petrecere. Iniţial, autorităţile au crezut că au de-a face cu o crimă sexuală odioasă atunci când au dat peste cadavrul femeii care era dezbrăcată de la brâu în jos.De asemenea, au observat un televizor care părea că fusese aruncat de la o fereastră a blocului lângă care a fost găsit cadavrul femeii, crezând astfel că obiectul ar fi putut fi „arma crimei”.

Toate aceste lucruri nu explicau însă și de aceasta era dezbrăcată. Ulterior li s-a spus că un bărbat şi o femeie făceau sex la fereastra unui apartament înainte ca amândoi să cadă. Ipoteza este că cei doi se aflau la o petrecere în apartament unde se mai aflau alţi doi bărbaţi. Însă petrecerea a atras atenţia rezidenţilor când unul dintre bărbaţi a aruncat televizorul pe geam. Poliţia a raportat faptul că femeia a murit instant la impactul capului cu trotuarul, în timp ce bărbatul a supravieţuit ca prin minune având doar răni minore.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×