Imagini şocante surprinse ziua în Capitală! Au făcut sex pe balcon în văzul tuturor!

Raluca Ogaru    Luana Marinescu   
în Reality show
25/07/2018, 22:22
Imagini şocante surprinse ziua în Capitală! Au făcut sex pe balcon în văzul tuturor! GALERIE FOTO

Un cuplu din capitala Argentinei, Buenos Aires poate candida cu şanse mari la titlul de „cei mai miserupişti” oameni din lume. Cei doi argentinieni au făcut sex pe balcon în văzul trecătorilor care s-au adunat sub balconul lor pentru a-i privi mai îndeaproape (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIE FOTO)

Atmosfera a fost, normal, ca la un meci de fotbal! S-au auzit urale şi aplauze din mulţime, asistenţa fiind captivată de ceea ce se întâmpla în plină zi, în mijlocul uneia dintre cele mai aglomerate zone ale capitalei Argentinei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Evident, aplauze s-au auzit şi la finalul „reprezentaţiei”, când cei doi tineri, fără să se ruşineze, au decis că spectacolul a durat destul şi au decis ca finalul să fie „închis publicului”, aşa că s-au mutat în apartament.

„Chiar nu le pasă deloc! E incredibil, n-am mai văzut aşa ceva în viaţa mea”, s-a crucit unul dintre trecătorii care au asistat până la capăt la spectacolul oferit de cei doi.

Închide ×