Crima oribila! Și-a ucis sora cu sange rece

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
02/06/2018, 11:09
Crima oribila! Și-a ucis sora cu sange rece

Crima oribila! Și-a ucis sora cu sange rece. O femeie de 60 de ani a murit după ce a fost sechestrat și bătut crunt sora, în complicitate cu soțul ei. Medicii n-au putut intra, cand au ajuns. Au avut nevoie de măsti de oxigen pentru a interveni.

Femeie de 60 de ani a fost găsită moartă în locuința sa din cartierul Grădiște, din Arad. Totul a ieșit la iveală în urma unei postări pe Facebook, în care o vecină relata toate cele întâmplate în „casa groazei”. Conform celor publicate de vecina victimei pe contul ei de Facebook, femeia de 60 de ani a fost bătută, în repetate rânduri, de sora și cumnatul acesteia, ultimul episod având loc în luna martie, potrivit romaniatv.net.

„Au bătut-o cu lopata peste picioare și au lăsat-o să zacă în curte, pe zăpadă. A reușit săraca să se târască din curte, dar au prins-o și au tras-o după ei în casă. După câteva zile au chemat salvarea, femeia a fost dusă la spital și i-au pus piciorul în ghips. După ce au dus-o înapoi acasă, au închis-o într-o cameră, fără mâncare, lăsată în pat, să-și facă nevoile pe ea. Cu ușa și fereastra închisă, de la sfârșitul lui martie, până ieri”, spune arădeanca în postarea menționată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×