Crima oribila! Și-a ucis sora cu sange rece

Maria Cristina  
înStiri de ultima ora
02/06/2018, 11:09
Crima oribila! Și-a ucis sora cu sange rece

Crima oribila! Și-a ucis sora cu sange rece. O femeie de 60 de ani a murit după ce a fost sechestrat și bătut crunt sora, în complicitate cu soțul ei. Medicii n-au putut intra, cand au ajuns. Au avut nevoie de măsti de oxigen pentru a interveni.

Femeie de 60 de ani a fost găsită moartă în locuința sa din cartierul Grădiște, din Arad. Totul a ieșit la iveală în urma unei postări pe Facebook, în care o vecină relata toate cele întâmplate în „casa groazei”. Conform celor publicate de vecina victimei pe contul ei de Facebook, femeia de 60 de ani a fost bătută, în repetate rânduri, de sora și cumnatul acesteia, ultimul episod având loc în luna martie, potrivit romaniatv.net.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Au bătut-o cu lopata peste picioare și au lăsat-o să zacă în curte, pe zăpadă. A reușit săraca să se târască din curte, dar au prins-o și au tras-o după ei în casă. După câteva zile au chemat salvarea, femeia a fost dusă la spital și i-au pus piciorul în ghips. După ce au dus-o înapoi acasă, au închis-o într-o cameră, fără mâncare, lăsată în pat, să-și facă nevoile pe ea. Cu ușa și fereastra închisă, de la sfârșitul lui martie, până ieri”, spune arădeanca în postarea menționată.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×