Show-ul TV Mireasa începe sâmbătă la Antena 1. Ce surprize le promit producătorii telespectatorilor

în Stiri mondene
20/03/2020, 14:46
Show-ul TV Mireasa începe sâmbătă la Antena 1. Ce surprize le promit producătorii telespectatorilor
Diana Dumitrescu va prezenta emisiunea Mireasa de la Antena 1. Sursa foto: click.ro

Un nou show în premieră va fi difuzat la Antena 1 începând de sâmbătă, 21 martie. „Mireasa” va fi difuzat de la orele 17:00. Prezentatoarea emisiunii va fi Diana Dumitrescu.

Show-ul TV Mireasa debutează sîmbătă la Antena 1

Prima emisiune va fi una de gală, în care telespectatorii vor afla noutăţile pe care le aduce show-ul TV şi îi vor cunoaşte pe cei care au acceptat provocarea.

Mireasa” va difuzat în fiecare zi a săptămânii, de luni până vineri, la orele 14:00, iar sâmbăta de la ora 17:00 soarta fetelor va fi decisă în ediţii de gală.

Concurenţii show-ului, fete şi băieţi, vor locui în aceiaşi casă

Mai sunt doar câteva zile pânã la marea premierã a show-ului şi vreau sã vã spun cã sunt foarte nerãbdãtoare sã începem.

Este un proiect foarte important pentru mine, mã aflu pentru prima oarã în postura de host al unui show live, zilnic şi cred cã oricine ar fi în locul meu ar avea emoţii.

Abia aştept sã cunoaştem împreunã concurenţii acestui sezon, sã vã prezint casa în care aceştia vor locui, dar şi celelalte surprize pe care echipa Mireasa le-a pregãtit telespectatorilor”, a declarat Diana Dumitrescu.

Premiera „Mireasa” aduce multe surprize pentru telespectatori, după cum anunţă producătorii show-ului. Fiecare băiat va intra în casă însoţit de cea mai apropiată fiinţă din viaţa lui.

Însoţitorul va fi oriun membru al familiei sau celmai bun prieten al lui. Cel mai important criteriu în alegerea persoanei respective pentru concurent va fi ca aceasta să fie una de încredere care sî îi reprezinte interesele.

De asemenea, însoţitorii vor juca un rol iportant pe parcursul concursului, ei fiind aceia care, alături de public, vor decide soarta fetelor din competiţie.

Astfel, mai mulţi tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 37 de ani, dornici să se căsătorească, vor lupta pentru a cuceri marelepremiu al show-ului de 40.000 de euro, precum şi o nuntă la cheie.

Au fost înscrişi înn concurs atât participanţi din ţară, precum şi din străinătate. Producătorii emisiunii au anunţat pe lângă marele premiu şi alte câştiguri săptămânale pentru care concurenţii vor avea de luptat.

Toţii concurenţii, atât fetele, cât şi băieţii, vor locui în aceiaşi casă. Aceasta va fi una spaţioasă şi va avea un spaţiu amenajat special pentru marile surprize.

Despre ce va fi vorba, telespectatorii vor putea să afle în prima ediţie a reality show-ului, care va avea loc sâmbătă, 21 martie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×