Diana Dumitrescu se întoarce pe TV. Va prezenta „Mireasa”, un format inspirat de o altă emisiune celebră de la Antena 1

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
31/01/2020, 12:07
Diana Dumitrescu se întoarce pe TV. Va prezenta „Mireasa”, un format inspirat de o altă emisiune celebră de la Antena 1
Diana Dumitrescu se întoarce pe TV. Va prezenta "Mireasa", un format inspirat de o altă emisiune celebră de la Antena 1. Sursa foto: Instagram

Diana Dumitrescu revine la pe micile ecrane, după o pauză de la TV. Celebra actriță a anunțat că va începe o nouă colaborare cu Antena 1 și va prezenta „Mireasa”, un format inspirat de o altă emisiune celebră, care a făcut furori în trecut.

Un nou rol pentru Diana Dumitrescu, la emisiunea „Mireasa”

Celebra actriță a declarat că a semnat o nouă colaborare cu Antena 1 și va avea un alt rol decât cel de a juca în filme și seriale. Vedeta spune că va fi prezentatoarea emisiunii „Mireasa”, program ce seamănă foarte mult cu o altă emisiune celebră, Mireasă pentru fiul meu.

Diana Dumitrescu s-a ocupat în ultima vreme cu proiecte diverse, printre care prezentarea semifinalelor și finalei Eurovision din 2018, precum și participarea la competiția „Ferma vedetelor”, de la ProTV.

„Aștept cu nerăbdare și, trebuie sã recunosc, cu emoții, să începem filmările pentru reality-show-ul Mireasa, pentru că este ceva nou pentru mine, ceva ce n-am mai făcut niciodată.

Mă bucur că Mireasa este un show live, pentru că prefer genul acesta de emisiuni. Sunt mai pline de viață, autentice, în ele lumea te vede cu bune și cu rele, fără să fie nimic cosmetizat”, a declarat Diana Dumitrescu pentru paginademedia.

Antena 1 readuce formatul „Mireasă pentru fiul meu”, după trei ani de pauză, sub un alt nume

Postul TV Antena 1 readuce astfel formatul „Mireasă pentru fiul meu”, foarte urmărit în trecut, după trei ani de pauză. Show-ul a fost prezentat, pe rând, de vedete precum Mirela Vaida, Paula Chirilă și de Andreea Mantea. Ulterior, show-ul TV a fost înlocuit în grila de program de „Prietenii de la 11” în 2017.

Diana Dumitrescu, noua prezentatoare a emisiunii „Mireasa”, s-a remarcat pe TV odată cu rolul din telenovela românească „Regina”, produsă la Acasă TV de către Ruxandra Ion. Ulterior, actrița a mai jucat și în telenovela românească „Îngeri pierduți”, tot la Acasă TV, în 2013.

Frumoasa actriță a jucat câteva roluri și în diverse filme, printre care amintim „Minte-mă frumos”, „În film la Nașu’”, „Hot Shorts” sau „A Royal Christmas”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×