Cum arăta Mirela Vaida pe vremea când prezenta Mireasă pentru fiul meu. FOTO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
28/09/2019, 17:29
Cum arăta Mirela Vaida pe vremea când prezenta Mireasă pentru fiul meu. FOTO GALERIE FOTO
Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Sursa foto: kfetele.ro

Acum prezintă emisiunea Acces Direct, difuzată de Antena 1, însă Mirela Vaida a dobândit celebritatea grației unei alte producții apreciate de telespectatori. Este vorba despre Mireasă pentru Fiul meu, realityshow-ul reinventat de postul trustului Intact în urmă cu câțiva ani, după ce Kanal D a renunțat la acest format, care purta pe atunci numele de Noră pentru Mama. Chiar dacă anii s-au scurs și între timp a devenit fericita mămică a trei copii, trebuie să recunoaștem că frumoasa vedetă TV nu s-a schimbat aproape deloc.

Cum arăta Mirela Vaida când prezenta Mireasă pentru fiul meu

Au trecut aproape trei ani de când Mirela intra în casele românilor pentru a le dezvălui toate peripețiile de care aveau parte concurenții înscriși în competiția Mireasă pentru fiul meu, cu gândul de a-și întâlni sufletul pereche și, în ciuda acestui fapt, Mirela Vaida este aproape neschimbată. Dacă nu ne credeți, vă puteți convinge singuri, aruncând un ochi în Galeria Foto pe care v-am pregătit-o.

De-a lungul timpului, îndrăgita prezentatoare a încercat diverse look-uri și toate s-au bucurat de aprecierea fanilor, mai ales în mediul online, unde vedeta este mai mereu activă și nu ezită să interacționeze cu cei care îi urmăresc activitatea.

Mirela Vaida, pe când prezenta Mireasă pentru fiul meu. Sursa foto: click.ro
Mirela Vaida, pe când prezenta Mireasă pentru fiul meu. Sursa foto: click.ro

Mirela Vaida este o femeie împlinită

Cu o carieră impresionantă în lumea televiziunii, un soț iubitor și trei copii superbi, Mirela Vaida are toate motivele să se considere o femeie împlinită. După ce a pus punct emisiunii Mireasă pentru fiul meu,  frumoasa prezentatoare TV nu a dus lipsă de proiecte interesante. Din primele zile ale acestei toamne, a preluat rolul de gazdă a emisunii Acces Direct de la Antena 1, rămas liber odată cu plecarea Simonei Gherghe.

În plus, Mirela cochetează și cu scena muzicală, participând inclusiv la selecția națională a Eurovision și, chiar dacă nu a reușit să reprezinte țara noastră în concursul național, melodia pe care a interpretat-o s-a bucurat de un real succes în rândul fanilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×