Mirela Vaida a greșit grav la Eurovision! Ce spune despre ce s-a întâmplat pe scenă

Raluca Ogaru    Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
30/01/2019, 19:33
Mirela Vaida a greșit grav la Eurovision! Ce spune despre ce s-a întâmplat pe scenă
Mirela Vaida, greșeală teribilă la Eurovision!

Emoțiile au pus stăpânire pe Mirela Vaida,  duminică seara, în prima semifinală a Selecției Naționale Eurovision. Artista a interpretat piesa „Underground” pe scena Sălii Polivalente din Iași, însă prestația sa a avut parte și de un incident neplăcut.  A cântat greșit o acută, lucru care nu putea fi trecut cu vederea de juriu, astfel că Mirela Vaida s-a văzut nevoită să aștepte votul publicului, care în cele din urmă a trimis-o în ultimul act al competiției.

Mirela Vaida este o cântăreață foarte îndrăgită de publicul din România, lucru demonstrat cu prisosință duminică seara, în prima semifinală Eurovision. Vedeta a fost salvată și a mers mai departe  în marea finală  a concursului, după ce fanii au votat-o masiv, trimițând sms-uri în număr cât mai mare. La câteva zile distanță , Mirela a ținut să mulțumească publicului pentru sprijinul acordat și totodată să ofere explicații pentru mica scăpare prin care a trecut pe scena de la Iași. „Acuta de la final nu mi-a ieșit și îi înțeleg pe reprezentanții juriului, care nu m-au selectat în primii cinci concurenți. Mă bucur că publicul mi-a dat șansa de a merge mai departe. Eu am vrut ca ventilatorul de pe scenă să funcționeze și să-mi bată în plete… și mi-a bătut cam mult”, a mărturisit artista.

Mirela Vaida, la a doua participare pe scena Eurovision

Cântăreața se arată destul de rezervată în privința șanselor sale de a ajunge să reprezinte România la Tel Aviv. „Când vin străinii să ne jurizeze nu mai contează că ești Vaida, că ești X, că ești Y, contează piesa” , a declarat Mirela Vaida pentru Click. Artista nu este la prima experiență de acest gen. Mirela Vaida  a mai concurat pe scena Eurovision în 2014, melodia sa clasându-se atunci pe locul doi, după Paula Seling și Ovi. Însărcinată în opt luni, vedeta este acum hotărâtă să cucerească publicul Eurovision.  Duminica trecută, Mirela Vaida a urcat desculță pe scena Sălii Polivalente din Iași, purtând o ținută adecvată sarcinii.

Mirela Vaida la Eurovision
Mirela Vaida la Eurovision

Am ales piesa “Underground” dintre mai multe piese pe care le-am ascultat, negândindu-mă dacă e sau nu piesă pentru Eurovision! Am ales cu instinctul, cu inima, cu urechea! Este o piesă de stare, o poveste despre suferința în iubire și despre speranță, puterea de a o lua de la capăt, mai sensibil și, totuși, mai puternic! Sunt, mai degrabă, o artistă dramatică, predispusă la visare, iar piesele lirice, sau ușor mai triste, să zicem, mă atrag mai mult decât cele vesele, de show! Deși sunt un om care iubește viața, verva, vorba multă, lumea multă! Mi-a plăcut Undeground pentru că e o piesă despre putere și speranță (Somebody save me, somebody take my frozen heart and set me free, I’m ready to be found….), deși mesajul e sfâșietor  (you pull me underground, under the debris). Cred în puterea iubirii și într-un nou început”, a dezvăluit Mirela Vaida, referitor la piesa cu care a ajuns în finală ce va avea loc pe 17 februarie, la București.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×