Cum a apărut Mirela Vaida la Eurovision, însărcinată în 7 luni. FOTO

Maria Cristina    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
27/01/2019, 20:45
Cum a apărut Mirela Vaida la Eurovision, însărcinată în 7 luni. FOTO GALERIE FOTO
Mirela Vaida va apărea la Eurovision desculță

Mirela Vaida, gravidă în 7 luni, a zburat la Iași cu bilet de la doctor pentru participarea la Eurovision 2019. Îndrăgita prezentatoarea de televiziune s-a pregătit nu numai psihic pentru competiția muzicală, ci și fizic. Vedeta și-a ales o vestimentație care este adaptată burticii proeminente. De asemenea, moderatoarea a decis să renunțe la tocuri, astfel prezentându-se pe scenă desculță (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO)

UPDATE. Mirela Vaida s-a calificat în finala de la Bucureşti, după ce a fost votată de public.


Mirela Vaida a fost este extrem de entuziasmată că a ajuns în orașul natal, Iași, acolo unde s-a desfășurat prima semifinală Eurovision. Cât despre clipa evenimentul important din viața ei, care a prins-o însărcinată în 7 luni, vedeta a declarat că și-a luat măsuri de prevenție.

Mirela Vaida a apărut la Eurovision…

„Rochia s-a lucrat în câteva zile. Au fost necesare mai multe probe, pentru că de la data măsurătorilor până la data primei probe, burtica a cam crescut… Eu am lăsat și o marjă, în cazul în care ajung în finala de la București. (râde) E o rochie «rabatabilă», în continuă transformare, la care s-au folosit 25 de metri de mătase naturală, albastru electric, pentru că textul piesei «Underground» e despre o stare mai… albastră. M-au ajutat la realizarea ei stilista Magda Mohamed și designerul Geanina Punkosti, care a și executat-o”, a declarat artista.

Cum a apărut Mirela Vaida la Eurovision, însărcinată în 7 luni. FOTO
Mirela Vaida, gravidă în 7 luni, va zbura la Iași cu bilet de la doctor

Totodată, aceasta a vorbit și despre alegerea sa vestimentară din marele moment. „Îmi doresc să fiu desculță pe scena Eurovision. Și pentru că piesa și mesajul ei cer această «dramatizare», dar și pentru că e mai sigur să pășesc desculță decât pe tocuri, pe o scenă lucioasă, în direct, având în vedere că sarcina e așa avansată. Cu mine la Iași va merge soțul meu. Mă însoțește peste tot! Am certificat medical pentru zbor de la doamna doctor ginecolog!”, a adăugat Mirela Vaida.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×