Antena 1 suspendă filmările la Chefi la cuțite, Next Star și Sacrificiul din cauza COVID-19

Antena 1 suspendă filmările la Chefi la cuțite, Next Star și Sacrificiul din cauza COVID-19
Antena 1 suspendă filmările la Chefi la cuțite, Next Star și Sacrificiul. Sursa foto: a1.ro

Antena Group a anunţat măsuri radicale din cauza epidemiei de coronavirus.  Filmările pentru emisiunile „Chefi la cuţite”, „Next Star”, „Take me out” și „Sacrificiul” au fost suspendate.

Antena 1 suspendă filmările la Chefi la cuțite, Next Star și Sacrificiul din cauza coronavirusului

Echipa de management a Antena Group a decis, în contextul epidemiei de coronavirus, să îşi organizeze activitatea astfel încât sănătatea angajaţilor şi a familiilor lor să nu fie puse în pericol, asigurând astfel o continuitate a business-ului.

Fiecare manager, începând de săptămâna trecută, a asigurat activitatea de la distanţă pentru locurile care permit acest lucru. Astfel pentru a nu pune în pericol sănătatea angajaţilo, a participanţilor, precum şi a invitaţilor, filmările pentru mai multe emisiuni au fost suspendate. Emisiunile suspendate sunt: „Next Star”, „Take me out”, „Chefi la cuţite”și „Sacrificiul”.

Filmările vor fi reluate când condiţiile o vor permite

Filmările la aceste emisiuni vor fi reluate când condiţiile o vor permite, a anunţat Antena Group. În plus, Antena Group a dispus ca toate clădirile în care își desfășoară activitatea să fie dezinfectate.

Colegii care merg pe teren și cei care continuă să vină la birou au o expunere mai mare. Le mulțumesc pentru că aleg să își facă meseria cu pasiune și discernământ și pentru că respectă recomandările transmise de autorități.

Este o perioadă în care am suspendat câteva producții și ne concentrăm pe informațiile de actualitate, de care are publicul atâta nevoie în contextul actual, și pe alternative de divertisment” a declarat Mihai Ioniță, CEO Antena Group.

De asemenea, conducerea postului Antena 1 a transmis un mesaj echipei de ştiri, în contextul epidemiei de coronavirus. Aceasta a dat directive despre cum să fie ştirile, dar şi cum să se comporte personalul în aceste vremuri îngrijorătoare pentru toată lumea.

Mare, foarte mare atenție trebuie sa aveți, nu doar la informațiile pe care le difuzăm (asta e by default) dar și la tonul pe care îl folosim în bete, live-uri, prezentări.

Renunțați la păreri personale, titluri bombastice, toate artificiile pe care uneori le mai folosim în vremuri normale.

Vă rog nu uitați nicio clipă cã se uită la noi marea majoritate a românilor, care acum sunt îngrijorați. Pentru ei sunteți o sursă de informare de încredere.

Știu că sunteți obosiți, că suntem și noi oameni, că avem aceleași angoase, dar când ne-am ales meseria aceasta, am ales-o cu bune și cu grele„, a transmis Gabi Hizo, Director Observator, echipei de la ştiri.

În plus, odată cu intrarea României în starea de alertă, activitatea Antena Group va fi organizată în acord cu prevederile legale, astfel încât emisiunile postului să ofere conţinut echilibrat şi relevant.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×