Ce se întâmplă, de fapt, în culisele iUmor. Aceste momente nu apar niciodată la Antena 1

în Stiri mondene
22/02/2020, 17:06
Ce se întâmplă, de fapt, în culisele iUmor. Aceste momente nu apar niciodată la Antena 1
Ce se întâmplă, de fapt, în culisele iUmor. Sursa foto: antena1.ro

Dan Badea a făcut dezvăluiri senzaţionale despre ce se întâmplă în culisele emisiunii IUmor de la Antena 1. Acesta a povstit ce trebuie să faci pentru a ridica publicul în picioare, precum şi ce se petrece în spatele camerelor de filmat.

Ce se întâmplă, de fapt, în culisele IUmor

Dan Badea a povestit în emisiunea „Răi da Buni” ce se petrece în emisiunea în care este prezentator. Dan Badea a spus cum se ridică publicul în picioare, ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat, dar şi ce a trebuit să facă el ca să devină prezentatorul emisiunii IUmor.

De asemenea, Dan Badea a spus că a ajuns să îi cunoască foarte bine pe toţi membrii echipei. „Am ajuns să-i cunoc pe fiecare în parte și sunt niște oameni speciali în toate sensurile. Şinu mă refer doar la cei pe care voi îi vedeţi acasă, ci mă refer şi la cei din spate, care nu se văd. Este o echipă atât de specială.

Echipa IUmor, o echipă specială

Sunt şi buni şi răi, sunt nebuni cu toţii, în sensul bun al cuvântului, suntem pe aceiaşi lungime de undă în privinţa umoprului”, mărturisește Dan Badea despre întreaga echipă IUmor.

Actorul a făcut declaraţii şi despre relaţia specială pe care o are cu Şerban Copoţ. Dan Badea spune despre acesta că este cea mai mare surpriză pe care a avut-o la IUmor. „Șerban îmi este ca un frate și mi-a fost alături de la prima probă”, a declarat Dan Badea.

Actroul de stund up comedy a dezvăluit ce a trebuiot să facă ca să fie coleg cu Șerban Copoț. Ca să devină colegi între ei doi trebuia să fie o anumită chimie. „A existat o chimie care s-a păstrat de la prima filmare și până acum!”, a precizat Dan Badea.

În spatele camerelor de filmat se petrec multe. Ce face juriul. Ce fac concurenţii. Acolo se filmază într-una. Ce face Delia. Mînâncă de pe jos sau ce face ea acolo. La montaj au un curaj nebun să bage tot felul de chestii.

Eu sunt acolo, dar nu văd ce se întâmplă acolo. Stau seara şi râd ca un nebun„, a mai spus Dan Badea, adăugând că la IUmor se filmează tot, excepţie fîcând mersul la baie sau fumatul unei ţigări.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×