Maia Morgenstern, dezvăluiri din culisele serialului Sacrificiul: “Am o admiraţie nemăsurată pentru el”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
16/10/2019, 12:39
Maia Morgenstern, dezvăluiri din culisele serialului Sacrificiul: “Am o admiraţie nemăsurată pentru el” GALERIE FOTO
Maia Morgenstern a vorbit despre relația pe care o are cu Claudiu Istodor. Sursa foto: antena1.ro

Maia Morgenstern a făcut dezvăluiri din culisele serialului Sacrificiul, culise pe care le împarte cu fostul ei soț, Claudiu Istodor, cu care s-a împăcat după 20 de ani. Maia Morgenstern și Claudiu Istodor au fost căsătoriți și au împreună un băiat.

Maia Morgenstern a vorbit despre relația pe care o are cu Claudiu Istodor

Naturală din toate punctele de vedere, celebra Maia Morgenstern şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre detalii din viața ei personală. Maia Maorgenstern a ales să vorbească despre relația cu Claudiu Istodor, cel care i-a fost partener de viaţa şi care, acum îi este partener în serialul fenomen, „Sacrificiul”!

„Lumea poate să rămână surprinsă, aşa cum ne surprinde viaţa. Domnul Claudiu Istodor este tatăl lui Tudor şi asta nu va putea fi schimbat niciodată, de nimeni (…) Înţelegem să sorbim din bucuriile unei toamne. Nu ştiu şi nu dau verdicte (n.r. dacă a mai rămas ceva între ei)… Domnul Claudiu Istodor este un om pe care îl respect enorm, un artist care mă surprinde, un actor faţă de care am o admiraţie nemăsurată. Este un actor, un artist desăvârşit în permanenţă transformare”, a declarat Maia Morgenstern pentru „Acces Direct”.

Maia Morgenstern a vorbit despre relația pe care o are cu Claudiu Istodor
Maia Morgenstern a vorbit despre relația pe care o are cu Claudiu Istodor. Sursa foto: click.ro

”S-a lăsat un soi de pace, de linişte, am putut vorbi normal”

„Mă surprind pe mine privindu-l în continuare. S-a lăsat un soi de pace, de linişte, am putut vorbi normal pentru un timp, după care iar… am putut eu să mă liniştesc, să mă relaxez, ne plimbăm în parc şi mai ales vorbim. Nu totdeauna suntem de acord. Nu totdeauna lucrurile merg ca pe roate… Ce simţim dincolo de cuvinte, asta e important”, a mai spus actriţa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×