Cum arată fiica cea mare a actriței Maia Morgenstern. Cabiria calcă pe urmele mamei sale. Galerie FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
30/09/2019, 17:12
Cum arată fiica cea mare a actriței Maia Morgenstern. Cabiria calcă pe urmele mamei sale. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Cum arată fiica cea mare a actriței Maia Morgenstern. Cabiria are 20 de ani și studiază actoria. Sursa foto: news.ro

Maia Morgenstern este una dintre cele mai apreciate actrițe din lumea teatrului, dar și a filmului. Dacă despre actriță se cunosc destul de multe lucruri, despre copii ei nu se știu foarte multe detalii. Celebra actriță are trei copii: Tudor, Cabiria și Isadora.

Fiica cea mare a ajuns la vârsta de 20 de ani. Cum arată fiica actriței Maia Morgenstern

Maia Morgenstern are o carieră impresionantă, dar se mai poate mândri cu un lucru. Poate în viața sentimentală a avut parte de suișuri și coborâșuri, dar este o mamă iubitoare. Respectata actriță are trei copii din trei relații difeRite, dar acest lucru nu a împiedicat-o să joacă cel mai important rol, cel de mamă. Așadar, Tudor a rezultat din căsnicia cu actorul Claudiu Istodor, Cabiria din relația cu actorul Istvan Demeter, iar Ana Isadora cu căsnicia cu medicul neurochirurg Dumitru Băltățeanu. VEZI GALERIA FOTO

Dacă despre fiul actriței știm că a călcat pe urmele celebrilor săi părinți, iată că și fiica cea mare Cabiria a luat decizia de a devenit actriță. Fiica cea mare a Maiei Morgenstern locuiește în Cluj-Napoca unde studiază actoria. Cabiria are 20 de ani și postează adesea pe rețelele de socializare fotografii de la examene sau de la spectacole. Mezina familiei Ana Isadora a venit pe lume când actrița avea 41 de ani. Adolescenta are acum 16 ani și este interesată să studieze Psihologia.

Maia Morgenstern are trei copii
Cabiria studiază actoria la Cluj-Napoca. Sursa foto: Instagram.com

Cabiria, fiica actriței Maia Morgenstern, elevă de nota 10

„Te felicit, Cabiria Morgenstern! Ești studentă! Acolo unde ai dorit, așa cum ai dorit! Îți MULȚUMESC! Mai ales le mulțumesc tuturor celor care te-au ” învățat” să cauți, să respecți, lupți pentru ceea ce iubești. Să o faci zi de zi. Cu determinare și curaj. Cu umor și curiozitate. Învățând să-ți cunoști limitele, pentru a le depăși. ….Bucură-te de viață, fata mea dragă. Sărbătorește sărbătorile de sărbătorit! Plângi lacrimile de plâns! Trăiește. Update: păi nu e clar? La Bacalaureat: Matematica – 10, Română –  9,45, Informatică –  9,15… Unde să dea EXAMEN copilul?!? La TEATRU, normal! La Cluj, la domnul Bács Miklós!”, a spus Maia Morgenstern în momentul în care fiica Cabiria a intrat la actorie.

Întrebată care a fost motivul pentru care Cabiria a ales să studieze tocmai la Cluj, actrița a spus că „probabil că are nevoie de independenţa ei, are nevoie să se rupă de cuib”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×