Sacrificiul Live Stream Online pe Antena 1 – Sezonul 1, episodul 9

Alex Năstase   
în Stiri mondene
09/10/2019, 19:00
Sacrificiul Live Stream Online pe Antena 1 – Sezonul 1, episodul 9 GALERIE FOTO
Ipostază din timpul filmărilor. Sursa foto - facebook

FANATIK îți spune cum să urmărești Sacrificiul Live Stream Online. Serialul difuzat de Antena 1 se află la sezonul 1 și a ajuns deja la episodul 10 care va fi difuzat pe 9 octombrie, de la ora 20.00. Serialul cu care postul trustului Intact și-a propus să cucerească audiențele în această toamnă pare că își găsește deifinitv locul în inimile telespectatorilor. Producția poartă semnătura binecunoscutei Ruxandra Ion și reunește în distribuție actori tineri, dar și nume grele ale scenei românești. AICI PUTEȚI SĂ URMĂRIȚI EPISODUL

Sacrificiul Live Stream Online pe Antena 1

Vă reamintim că Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Marian Râlea, Claudiu Istodor, Mihai Gruia Sandu, Virginia Rogin sau Bogdan Stanoevici interpretează diferite roluri în Sacrificiul. „Sacrificiul este un serial foarte ofertant pentru un scenarist, pentru că e o frescă a societăţii româneşti contemporane, cu adânci rădăcini din trecutul nostru de acum 55 de ani.

Sunt multe poveşti care se împletesc, multe personaje care descoperă secrete şi brusc se trezesc într-o altă viaţă”, a dezvăluit Simona Macovei, scenarista serialului. Trebuie să știți că Sacrificiul este un proiect cât se poate de special pentru Claudiu Istodor. Acesta nu este la prima colaborare cu Maia Morgenstern. De altfel, marele actor a vorbit despre relația cu cea care i-a fost parteneră de viață vreme de 16 ani și a avut numai cuvinte de laudă la adresa sa.

Sacrificiul Live Stream Online pe Antena 1. Sacrificiul
Echipa serialului Sacrificiul. Sursa foto – facebook

Sacrificiul, sezonul 1, episodul 9

„Maia este o actriţă excepţională, în sensul că alta ca ea nu există. E aproape un fenomen al naturii şi sunt doar câţiva actori despre care aş putea să spun asta. De asemenea, este şi foarte, foarte serioasă cu meseria pe care o face, niciodată nu face niciun rabat, nu o interesează altceva decât rolul pe care îl face atunci. Noi lucrăm demult împreună, încă de când eram la Piatra Neamţ.

Pentru prima oară, dacă îmi aduc bine aminte, am fost distribuiţi împreună când eu aveam 25 de ani, iar ea 23”, a declarat Claudiu Istodor, actor pe care îl puteți vedea în Sacrificiul, poducția Antenei 1.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×