Shannen Doherty, cunoscută pentru rolul din „Beverly Hills”, noi probleme de sănătate. Boala nemiloasă a recidivat

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
04/02/2020, 18:48
Shannen Doherty, cunoscută pentru rolul din „Beverly Hills”, noi probleme de sănătate. Boala nemiloasă a recidivat
Shannen Doherty a spus că se luptă din nou cu cancerul. Sursa foto: metro.co.uk

Actrița Shannen Doherty, foarte cunoscută și în România datorită serialului „Beverly Hills 90210”, are din nou probleme de sănătate. După o luptă crâncenă câștigată în fața cancerului, actrița a izbucnit recent în plâns, chiar într-o emisiune de televiziune.

Shannen Doherty a spus că se luptă din nou cu cancerul

Actrița a spus că teribila boală a recidivat. Aceasta a spus că suferă de cancer în stadiul 4, la trei ani după ce a finalizat tratamentul pentru cancer la sân și a fost declarată vindecată.

Shannen Doherty, în vârstă de 48 de ani, care a fost prima dată diagnosticată cu cancer în 2015, a izbucnit în lacrimi la emisiunea „Good Morning America” și a mărturisit că se luptă din nou cu boala de aproximativ un an. Actrița nu a precizat tipul de cancer de care suferă în timpul interviului, relatează USA Today.

Boala a recidivat mai puternic

„Este o pastilă amară, greu de inghițit. Am zile în care spun: „De ce eu?”. Apoi îmi spun: „Păi, de ce nu eu? De ce ar merita altcineva asta și eu nu”. Nimeni nu merită asta”, a spus actrița.

Actrița a spus că a decis să își facă public diagnosticul, deoarece documentele legale în care este menționată boala vor fi făcute publice în cursul unui proces în care este implicată, după un incendiu care i-a mistuit casa în anul 2018.

„Aș prefera ca oamenii să audă de la mine. Nu vreau interpretări, nu vreau să se afle dintr-un document al instanței. Vreau să controlez narațiunea. Vreau ca oamenii să știe de la mine”, a mai spus actrița.

Actrița nu este singură în lupta împotriva cancerului. Ea îl are pe soțul ei alături de ea, dar primește ajutor foarte benefic și din artea mamei sale, care îi este alături tot timpul. „Mama mea este incredibil de puternică. La fel și soțul meu, dar eu îmi fac griji pentru el”, a mai spus ea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×