Când va avea loc înmormântarea lui Luke Perry. Fiica actorului a postat un mesaj răvășitor

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
07/03/2019, 15:01
Când va avea loc înmormântarea lui Luke Perry. Fiica actorului a postat un mesaj răvășitor GALERIE FOTO
Cand va fi inmormantat actorul Luke Perry

Milioane de fani ai serialului „Beverly Hills 90210“ sunt îndurerați de dispariția fulgerătoare a actorului Luke Perry, care a murit la vârsta de 52 de ani, în urma unui accident vascular cerebral, și se întreabă când va avea loc înmormântarea actorului.

Familia nu a dat detalii despre înmormântarea actorului Luke Perry

Familia sa nu a făcut încă niciun anunț legat de înmormântarea actorului, însă fiica sa, Sophie, în vârstă de 18 ani, i-a emoționat pe fanii tatălui său printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare, care a fost urmărit de foarte mulți internauți.

„În ultima săptămână s-au întâmplat foarte multe lucruri pentru mine. Totul s-a întâmplat foarte repede. M-am întors din Malawi pentru a fi alături de familia mea. În ultimele 24 de ore am primit copleşitor de multe mesaje de susţinere. Nu pot să răspund individual la sutele de mesaje frumoase, dar le-am citit pe toate şi apreciez gestul fiecărui om care a trimis mesaje pozitive mie şi familiei mele.

inmormantare Luke Perry
Sophie, fiica lui Luke Perry, a postat un mesaj emotionant

Nici nu ştiu ce să spun într-o astfel de situaţie. Nimic nu te pregăteşte vreodată pentru aşa ceva, mai ales când totul se întâmplă în faţa publicului. Aşa că aveţi răbdare cu mine şi să ştiţi că sunt recunoscătoare pentru toată dragostea pe care o primesc. Sunt recunoscătoare în tăcere“, a scris Sophie, alături de o poză în care apare alături de tatăl său.

Sophie Perry se afla în Malawi, Africa, atunci când a aflat că tatăl ei a suferit un accident vascular cerebral. Tânăra a luat primul zbor spre Los Angeles pentru a fi alături de el, potrivit Daily Mail.

Actorul are doi copii, Sophie (18 ani) şi Jack (21 de ani), din mariajul cu Rachel Sharp, cu care a fost căsătorit din 1993 până în 2003.

Partenera actorului din serialul „Beverly Hills 90210“, actriţa Shannen Doherty, este devastată. „Sunt în stare de şoc. Am inima frântă. Sunt devastată că l-am pierdut pe prietenul meu. Am atâtea amintiri cu Luke care mă fac să zâmbesc încât îmi vor rămâne pentru totdeauna întipărite în minte şi în suflet“, a declarat Shannen Doherty pentru People.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×