Brenda din Beverly Hills 90210, mesaj cutremurător: ”Am vorbit cu Dylan al meu și după atacul cerebral!”

Silviu Ghering    Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
05/03/2019, 10:35
Brenda din Beverly Hills 90210, mesaj cutremurător: ”Am vorbit cu Dylan al meu și după atacul cerebral!” GALERIE FOTO
Brenda din Beverly Hills 90210, mesaj cutremurător

Actrița Shannen Doherty, care a interpretat-o pe Brenda în serialul Beverly Hills 90210, a transmis un mesaj cutremurător după moartea lui Luke Perry. Cu lacrimi în ochi, actrița a declarat, în cadrul unei conferințe de presă pe tema cancerului, că a vorbit cu Luke și după ce acesta a suferit atacul cerebral.

Brenda din Beverly Hills 90210, mesaj cutremurător

Luke Perry a încetat din viață luni, 4 martie, la vârsta de 52 de ani, după ce a suferit un atac cerebral în dimineața zilei de 28 februarie. Actorul care a jucat în Beverly Hills 90210 a fost internat în spitalul St. Joseph din Burbank, iar alături de el au venit copiii Jack (21 de ani) și Sophie (18 ani), logodnica Wendy Madison Bauer, fosta soție Rachel Sharp și mama lui Ann Bennett împreună cu fratele Tom și sora lui Amy Coder. Shannen Doherty, actrița care a interpretat-o pe Brenda, a primit vestea cu lacrimi în ochi.

În cadrul unei conferințe de presă pe tema cancerului, actrița în vârstă de 47 de ani a declarat: „Am vorbit cu Dylan al meu și după atacul cerebral. Nu pot să cred că Luke nu mai e.”

Brenda și Dylan în Beverly Hills
Brenda și Dylan în Beverly Hills

Luke Perry a murit la vârsta de 52 de ani

Chiar dacă Luke Perry a fost conectat la aparate și nu și-a mai revenit deloc până în momentul în care a trecut în neființă, Shannen Doherty, actrița care a interpretat-o pe Brenda Walsh în Beverly Hills 90210, a reușit să comunice cu el. Cu o zi înainte ca actorul să își piardă viața, Brenda a susținut o conferință de presă în orașul Culver, din California. În timpul dezbaterilor, ea a recunoscut că „discută cu Luke al ei, pe care îl iubește enorm și că vorbește cu Dylan care se află pe patul de spital.”

Brenda nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a spus că îi dorește tot binele din lume lui Luke. Actrița nu a mai răspuns la telefon după ce a aflat că Luke a murit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×