Sfatul zilei pentru sâmbătă, 3 august. Leul nu reușește să ducă la capăt planurile pe care le are

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
02/08/2019, 12:07
Sfatul zilei pentru sâmbătă, 3 august. Leul nu reușește să ducă la capăt planurile pe care le are
Citește aici sfatul pentru ziua de sâmbătă, 3 august. Sursa foto: avantaje.ro

Sfatul zilei este gata. Citește ce ți-au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte. Cei născuți în zodia rac pleacă într-o vacanță, dar nu este cea pe care au plănuit-o. Nativii născuți sub semnul zodiacal pești vor cunoaște o persoană care îi va molipsi cu optimism și voie bună.

Iată ce ți-a rezervat sfatul zilei pentru sâmbătă, 3 august

Berbec

Astăzi primești o veste care te emoționează până la lacrimi. O persoană dragă îți va face inima să bată cu putere. Oferă persoanelor care te înconjoară aceeași iubire, emoții și înțelegere pe care le primești și tu.

Taur

Cineva îți taie aripile și nu te lasă să te bucuri de ce ai realizat. Nu te simți bine în preajma unor persoane. Renunță la prietenii care te fac să te simți incomod și nu te lasă să te exprimi în voie. Unii oameni îți vor răstălmăci cuvintele.

Gemeni

Te simți foarte bine în compania prietenilor. Prezența și sfaturile tale sunt foarte apreciate și ești invitat foarte des la cafea. Ai ocazia să recuperezi timpul pierdut alături de cei dragi. Îți recomandăm să ieși în oraș sau la o plimbare.

Rac

Decizi să pleci într-o vacanță scurtă, dar s-ar putea să nu fie ceea ce te așteptai. Planurile îți vor fi date peste cap de vremea urâtă, dar și mijloacele de transport care întârzie. Pe parcurs te vei adapta situației și vei aduna amintiri plăcute.

Leu

Astăzi ai parte de o zi ghinionistă. Te împiedici de multe obstacole și planurile nu îți ies așa cum ți-ai fi dorit. Renunță la negativism, adună-te și vei vedea că dacă depui mai multe eforturi ziua se va încheia foarte frumos.

Așa arată sfatul zilei pentru sâmbătă
Leul nu reușește să ducă la capăt planurile pe care le are. Sursa foto: a1.ro

Fecioară

Un musafir nepoftit nu te lasă să-ți desfășori activitățile obișnuite. Îți invadează spațiul personal și îți umblă în lucruri și asta te deranjează. Folosește-te de diplomație și toleranță și vei vedea că situația va reveni la normal.

Balanță

Ai multe planuri și nu vrei să mai aștepți. Te-ai hotârât să le pui în practică, azi. Nu mai vrei să adaugi nimic în plus. Ar fi bine totuși să asculți de sfaturile persoanelor care au mai multă experiență în domeniu. Apoi decide direcția în care te îndrepți.

Scorpion

Azi faci multe compromisuri și sacrificii în numele iubirii. Persoana iubită te face să suferi și afli că partenerul de viață nu este cine ai crezut până acum. Pune piciorul în prag, fii tolerant și depășește impasul din iubire.

Săgetător

Ești o persoană pozitivă și optimistă și nu îți place să asculți bârfe și răutăcisme. Înconjoară-te de oameni care sunt pe aceeași lungime de undă cu tine. Veselia și glumele celor mai buni prieteni te vor binedispune astăzi.

Capricorn 

Primești o sarcină suplimentară, dar ești prea obosit să o duci la capăt. Ar fi bine să lași pe mâine această sarcină pentru că nu vei reuși să dai randament. Nu vei primi rezultatele dorite dacă nu reușești să te odihnești câteva ore.

Vărsător

Prietenii îți sar în ajutor și reușești să rezolvi problemele actuale. Și tu la rândul tău ești o persoană săritoare.Când cineva îți cere sfatul sau are nevoie de încurajare tu ești acolo. Gesturile simple  te fac o persoană bună.

Pești

O persoană optimistă și entuziastă îți tă târcoale. La început nu pare genul tău de prieten, dar apoi ești molipsit de atitudinea pozitivă și stilul hiperdinamic pe care îl emană respectiva persoană. Acceptă prietenia acesteia nu vei regreta!

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×