Sfatul zilei de joi, 1 august. Capricornul începe un capitol nou în viața sa

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
31/07/2019, 20:13
Sfatul zilei de joi, 1 august. Capricornul începe un capitol nou în viața sa
Sfatul zilei pentru ziua de joi, 1 august. Sursa foto: clair.ro

Am pregătit sfatul zilei pentru joi, prima zi din luna august. Află din rândurile de mai jos ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte. Unele zodii își dau demisia de la locul de muncă și decid să-și deschidă propria afacere, iar altele au muncit atât de mult încât sunt epuizați.

Vezi ce-ți rezervă sfatul zilei de joi, 1 august

Berbec

Astăzi vei avea parte de surprize plăcute în relația de cuplu. Ai de finalizat un proiect pe care l-ai început în urmă cu ceva vreme. Șefii vor fi încântați de devotamentul de care dai dovadă la locul de muncă.

Taur

O persoană de care vă era dor vă face o vizită neașteptată. Decizi să treci peste greșelile partenerului și mai acorzi o șansă relației de cuplu. Mare atenție la persoanele care se dau drept prieteni, dar au mai multe fețe.

Gemeni

Ți-ai făcut deja lista cu planurile de viitor. Este cazul să le pui în practică. Ai avut suficient timp să te informezi. Renunță la frică și temeri dacă nu vrei să ai regrete a doua zi. Spre seară vei primi un cadou de la partenerul de viață.

Rac

Ia-ți inima în dinți și împărtășește-i persoanei iubite ceea ce simți. Este momentul ideal pentru pasul următor. Fie că este vorba de căsătorie, fie că te gândești la un bebeluș, se anunță un eveniment grandios.

Leu

Ai muncit foarte mult în ultima săptămână. Ești cu bateriile descărcate și ar fi cazul să te odihnești. Este și mâine o zi. Caută echilibrul de care ai nevoie și revino în forță. Fii atent la semnele pe care ți le dă persoana de lângă tine.

Sfatul zilei de joi, 1 august
Citește aici sfatul zilei de joi pentru fiecare zodie în parte. Sursa foto: antena3.ro

Fecioară

Astăzi ești visător, cu capul în nori. Planifică-ți concediul și organizează-te în așa fel încât vacanța să fie perfectă. Nu te mai gândi la sarcinile pe care le ai de îndeplinit la locul de muncă. Gândește-te la zilele libere.

Balanţă

O rudă mai îndepărtată îți dă o veste bună. Decizi să-ți iei soarta în mâinile proprii și să rezolvi singur tot ce ai de făcut. Sunt șanse mari să semnezi un contract avantajos care te va propulsa în carieră.

Scorpion

Astăzi ai parte de o zi lejeră și liniștită. Ai nevoie de o relaxare binemeritată și decizi să mergi la plajă. Ia-ți prietenii și distrează-te. Bucură-te de timpul liber și de clipele liniștite. Spre seară lenevești în fața televizorului.

Săgetător

Nu știi ce să răspunzi când ți se propune o avansare. Te gândești că vei primi un salariu mai mare, dar și sarcinile vor fi pe măsură. S-ar putea să nu mai ai timp să stai alături de familie. Consultă-te cu cineva înainte de a lua decizia finală.

Capricorn

Astăzi începi un nou capitol din viața ta. Îți dai demisia de la locul de muncă unde te simți constant nemulțumit. Decizi să îți începi propria afacere. Nu mai sta pe gânduri și acționează. Planurile le ai deja conturate în minte.

Vărsător

Concentrează-te pe treburile casnice: gătește, fă curat, udă florile etc. Un prieten din străinătate pe care nu l-ai mai văzut de câțiva ani îți va face o vizită. Unele persoane născute în zodia vărsător vor afla că vor fi părinți.

Pești

Evită oamenii care te bârfesc pe la spate. Nu apleca urechea la răutățile lor. Familia și prietenii sunt alături de tine. Nativii singuri vor trece peste timiditate și vor face primul pas într-o relație care va deveni foarte frumoasă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×