Sfatul zilei de 30 iulie 2019 pentru fiecare zodie. Capricornii trebuie să fie mai pozitivi

Dan Suta   
în Horoscop
29/07/2019, 14:26
Sfatul zilei de 30 iulie 2019 pentru fiecare zodie. Capricornii trebuie să fie mai pozitivi
Sfatul zilei de 30 iulie 2019. Sursa foto: bluebutterfliesandme.wordpress.com

Citește sfatul zilei de 30 iulie 2019 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă principalele provocări ale momentului pentru zodia ta, dar și care este numărul tău norocos. Pentru Capricorni este o zi în care își vor da seama că trebuie să fie mai pozitivi, mai implicați în lucrurile pe care le vor cu ardoare.

Sfatul zilei de 30 iulie 2019 pentru fiecare zodie

Berbec: Pune-te pe treabă dacă vrei să obții lucruri mărețe. Nu mai amâna anumite momente căci pentru fiecare acțiune există timpul potrivit. Numărul norocos al zilei: 13.

Taur: Îți faci griji pentru lucruri care nu contează. Ar trebui să privești viața cu mai multă detașare. Numărul norocos al zilei: 9.

Gemeni: Potrivește bine ceasurile căci azi ai o zi aglomerată. Este momentul să dai dovadă de mai multă implicare și de o ajustare exactă a tuturor activităților tale. Numărul norocos al zilei: 3.

sfatul zilei 30 iulie 2019
Peștii trebuie să se calmeze înainte să spună ceva grav. Sursa foto: armaghplanet.com

Fecioarele trebuie să își propune obiective mărețe

Rac: Pleci de la niște ipoteze eronate și asta trebuie să se schimbe. Nu mai pune răul în față. Încearcă să vezi lucrurile cu mai multă rațiune. Numărul norocos al zilei: 1.

Leu: Bucură-te de această zi plină. Vei avea parte de multe lucruri frumoase. Ai norocul să fii înconjurat de oameni frumoși. Numărul norocos al zilei: 2.

Fecioară: Propune-ți planuri mărețe căci ai în față multe lucruri de realizat. Ai și suficientă putere de muncă, deci dă-i bătaie! Numărul norocos al zilei: 7.

Balanță: Nu poți afla anumite lucruri la timp, deci nu te grăbi. Graba poate strica toată munca depusă până acum. Numărul norocos al zilei: 11.

Scorpion: Vrei foarte multe lucruri în același timp. Ar fi bine să îți prioritizezi activitățile. Numărul norocos al zilei: 16.

Săgetător: Lasă de la tine dacă vezi că nu ai cu cine să combați anumite tema. Cel deștept cedează întotdeauna. Numărul norocos al zilei: 14.

Capricorn: E recomandat să fii mai pozitiv, mai deschis, mai sociabil. Ai multe de oferit celor din jurul tău și ai în continuare multe succese de bifat. Numărul norocos al zilei: 18.

Vărsător: Ai de făcut alegeri importante astăzi, iar unele dintre ele are legătură cu viitorul tău profesional. Trebuie să fii extrem de bine pregătit căci urmează o etapă interesantă în viața ta. Numărul norocos al zilei: 12.

Pești: Numără până la zece înainte să spui ceva de care s-ar putea să îți pară rău. Numărul norocos al zilei: 15.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×